«Όπλισε» ο Ανδρέας Ανδρεάδης στο Twitter για την πτωτική ζήτηση

Ο επιχειρηματίας Ανδρέας Ανδρεάδης «όπλισε» και από τον λογαριασμό του στο twitter έριξε τα βέλη του προς πάσα κατεύθυνση για την πτωτική ζήτηση που προκύπτει αυτό το καλοκαίρι στον τουρισμό.

«Είχα προειδοποιήσει για την πτώση…» αναφέρει σε ένα καυστικό tweet ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης και συνεχίζει λέγοντας:

 «Το είχα επισημάνει από τον Φεβρουάριο όπως επανειλημμένα και ο @setegreece. Δυστυχώς τίποτα δεν έγινε προς την κατεύθυνση αναστροφής της υπερφορολόγησης. Η απροσδόκητη ήδη από φέτος πτωτική ζήτηση last minute Ιουλίου & Αυγούστου δίνει ακόμη μία ισχυρή προειδοποίηση».

Με αυτή του την τοποθέτηση στο twitter ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης, επισημαίνει για μια ακόμη φορά του κινδύνους για τον ελληνικό Τουρισμό, από την υπερφορολόγηση ενώ όπως ορθά αναφέρει ο ίδιος είχε γράψει τον περασμένο Φεβρουάριο πάλι στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Η ζήτηση για Τουρκία, Αίγυπτο, Μαρόκο, Τυνησία ανακάμπτει συγχρόνως και ραγδαία. Χωρίς να θέλω να γίνω μάντης δεινών, προβλέπω ότι εάν δεν αναστραφεί η υπερφορολόγηση του ελληνικού τουρισμού, από το 2019 θα αρχίσει η καθοδική του πορεία».

Για να δούμε τώρα θα εισακουστεί;Η απροσδόκητη ήδη από φέτος πτωτική ζήτηση last minute Ιουλίου & Αυγούστου δίνει ακόμη μία ισχυρή προειδοποίηση». Με αυτή του την τοποθέτηση στο twitter ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης, επισημαίνει για μια ακόμη φορά του κινδύνους για τον ελληνικό Τουρισμό, από την υπερφορολόγηση ενώ όπως ορθά αναφέρει ο ίδιος είχε γράψει τον περασμένο Φεβρουάριο πάλι στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Η ζήτηση για Τουρκία, Αίγυπτο, Μαρόκο, Τυνησία ανακάμπτει συγχρόνως και ραγδαία. Χωρίς να θέλω να γίνω μάντης δεινών, προβλέπω ότι εάν δεν αναστραφεί η υπερφορολόγηση του ελληνικού τουρισμού, από το 2019 θα αρχίσει η καθοδική του πορεία». Για να δούμε τώρα θα εισακουστεί;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας