Πάνω από 1.500 οι εκθέτες στην 83η ΔΕΘ

Πάνω από 1.500 οι εκθέτες στην 83η ΔΕΘ Η 83η ΔΕΘ μετρά ήδη πάνω από 1.500 εκθέτες και 52 εταιρείες-κολοσσούς στο περίπτερο 13 της έκθεσης.

Η 83η ΔΕΘ, που θα ανοίξει τις πύλες της στις 8 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 16 του μήνα αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών με τις δεκάδες εκδηλώσεις και θεματικές ενότητές της ενώ θα χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια, καινοτομία, επιχειρηματικότητα αλλά και ψυχαγωγία.

Με περισσότερους από 1.500 εκθέτες και πλήρη εκθεσιακή κάλυψη, στεγασμένου και υπαίθριου χώρου, η φετινή διοργάνωση θα είναι η πλέον διεθνοποιημένη των τελευταίων ετών, με την παρουσία των ΗΠΑ ως Τιμώμενης Χώρας να δίνει τον τόνο των διεθνών συμμετοχών καθώς 52 αμερικανικές εταιρείες-κολοσσοί θα βρίσκονται στο περίπτερο 13 της έκθεσης.

Πρόκειται για εταιρείες που δραστηριοποιούνται κυρίως στον τεχνολογικό κλάδο οι οποίες αναμένεται να παρουσιάσουν τα σύγχρονα επιτεύγματα τους. Από την Microsoft, τη Google και την Hewlett Packard μέχρι τη Cisco και την Coca-Cola, η αμερικανική επιχειρηματική παρουσία θα είναι ιδιαίτερα δυναμική ενώ επίσημο ποτό της έκθεσης θα είναι η Coca Cola.

Επίσης πέραν της αμερικανικής παρουσίας, συνολικά οι διεθνείς συμμετοχές στη φετινή διοργάνωση θα είναι σημαντικές, με το περίπτερο 6 που θα τις υποδεχτεί να είναι πλέον πλήρες. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο αριθμός των ξένων συμμετοχών ανέρχεται φέτος σε 22 έναντι των 18 της προηγούμενης διοργάνωσης, ενώ έχει αυξηθεί κατά 40% ο εκθεσιακός χώρος που καταλαμβάνουν.

Μάλιστα, για πρώτη φορά συμμετέχουν στη ΔΕΘ η Πορτογαλία και το Ουζμπεκιστάν ενώ η συμμετοχή της Ινδίας είναι ιδιαίτερα αυξημένη και λειτουργεί και ως προπομπός για την 84η ΔΕΘ, όπου θα είναι τιμώμενη χώρα. Με μεγάλη συμμετοχή έρχεται και η Κίνα, συνεχίζοντας την περσινή επιτυχημένη παρουσία της, όταν είχε εκείνη την ιδιότητα της τιμώμενης χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας