Μια μεγάλη γκάμα προϊόντων από μικρούς και μεγαλύτερους παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, αναμένεται να παρουσιαστούν στην 5η διεθνή έκθεση Food Expo 2018, η οποία και θα ανοίξει τις «πύλες» της το ερχόμενο Σάββατο, 10 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Το ενδιαφέρον για τη φετινή έκθεση είναι έντονο, καθώς ο αριθμός των επιχειρήσεων, αλλά και των επισκεπτών αυξάνεται διαρκώς, με πάνω από 1.250 Έλληνες και ξένους εκθέτες, να ετοιμάζονται να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, φέτος, σε περίπου 70.000 Έλληνες εμπορικούς επισκέπτες και 3.500 διεθνείς αγοραστές από 67 χώρες.

Ανάμεσα στους περίπου 1.025 Έλληνες εκθέτες, βρίσκονται πολλές γνωστές εταιρείες, όπως οι CRETA FARMS ΑΒΕΕ, ΚΑΛΛΑΣ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΕ, ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΕ, ΚΑΡΑΛΗΣ ΑΕ, ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ ΑΕΒΕ, ALFA ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ ΑΕΒΕ, ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ABEE, αλλά και πολλοί μικροί παραγωγοί που έχουν ως στόχο να συνάψουν νέες συνεργασίες και να βάλουν τα προϊόντα τους σε περισσότερα ράφια μικρών και μεγάλων μάρκετ.

Προϊόντα από όλη την Ελλάδα

Με πάνω από 1000 Έλληνες εκθέτες, είναι δεδομένο ότι στη Food Expo 2018, μπορεί κανείς να βρει προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Οι περισσότερες περιοχές της χώρας μάλιστα, θα έχουν το δικό τους περίπτερο και μέσω των τοπικών επιμελητηρίων. Πιο συγκεκριμένα, έχει ήδη ανακοινωθεί, η συμμετοχή και των 13 Περιφερειών της Ελλάδας:

Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Κεντρική Μακεδονία, Δυτική Μακεδονία, Ήπειρος, Θεσσαλία (Συμμετοχή και Επιμελητηρίων Τρικάλων, Μαγνησίας, Λάρισας, Καρδίτσας), Ιόνιοι Νήσοι, Δυτική Ελλάδα (Συμμετοχή και Επιμελητηρίων Ηλίας, Αχαίας, Αιτωλοακαρνανίας), Στερεά Ελλάδα, Αττική, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο (Συμμετέχει και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου) και Νότιο Αιγαίο, θα έχουν τη δική τους ιδιαίτερη παρουσία στην Έκθεση, ενώ η Κρητική παρουσία θα γίνει μέσα από την συμμετοχή των Επιμελητηρίων Χανίων και Λασιθίου και την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι μεγάλη θα είναι και η συμμετοχή επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε 6 μεγάλους Δήμους της Αττικής και συγκεκριμένα: Κρωπίας, Σπάτων-Αρτέμιδος, Παιανίας, Μαρκόπουλου, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας