Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Χαλκιδικής, Στυλιανός Βαλιάνος, η Ομοσπονδία FedHATTA και ο ΗΑΤΤΑ σας προσκαλούν σε μια ιδιαίτερη παρουσίαση: ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεματικών διακοπών που προωθεί το silver τουρισμό στο ορεινό -κυρίως- τμήμα της Ανατολικής Χαλκιδικής – από την Αρναία και το Αριστοτελικό Όρος μέχρι τον Άθωνα και τον αθωνικό κόλπο.

Στην συνάντηση θα συμμετέχουν ο Γενικός Γραμματέας Ε.Ο.Τ. και η Υφυπουργός Τουρισμού, καθώς και ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Χαλκιδικής.

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου στις 12.00, μέσω zoom
Ακολουθείστε αυτό το link για να συνδεθείτε στην συνάντηση:
Topic: Παρουσίαση του Δήμου Αριστοτέλη
Time: Feb 10, 2022 12:00 PM Athens
Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/96286216162?pwd=OExuNEVBaDhmL0JDVGE2dFY2d2J3Zz09
Meeting ID: 962 8621 6162
Passcode: 390460

Με την εφαρμογή του προγράμματος, πάνω από δέκα (10) ορεινοί οικισμοί χωρίς πρότερη τουριστική παράδοση εντάσσονται στον εθνικό τουριστικό χάρτη με έναν τρόπο που δεν «εκβιάζει» την τουριστική τους εξέλιξη, αλλά (αντίθετα) προετοιμάζει συνθήκες ομαλής προσαρμογής στα δρώμενα, τόσο του προορισμού, όσο και των ανθρώπων του.
Το πρόγραμμα θα διοχετευθεί μέσω της Ομοσπονδίας, σε ολόκληρη την ελληνική τουριστική αγορά, την ίδια στιγμή που μία social media καμπάνια θα «τρέχει» για δύο μήνες με συγκεκριμένες προωθητικές κατευθύνσεις.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας