Παυλίδη

Η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, Επίσημος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ και των Αγώνων του, θα είναι και φέτος δίπλα σε όλους τους δρομείς του 8ου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας και των υπολοίπων διαδρομών.

Η Υγείας Παυλίδη έρχεται ακόμη πιο κοντά στους δρομείς και εκτός από τις αξίες, τη ψυχή, την καρδιά και τη γεύση της από φέτος μοιράζεται και το όνομά της με τον αγώνα δρόμου τριών χιλιομέτρων που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ημιμαραθωνίου. Εφεξής, η διαδρομή θα φέρει την ονομασία «Αγώνας Δρόμου 3χλμ. Σοκολάτας Υγείας Παυλίδη».

H σοκολάτα θα είναι δίπλα και στους δρομείς όλων των ηλικιών στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας αλλά και στις μικρότερες διαδρομές των πέντε και τριών χιλιομέτρων προσφέροντας «Μικρές Δόσεις Υγείας» πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.

Επίσης, την ημέρα του αγώνα η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη θα βρίσκεται στην Πλατεία Συντάγματος σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα συνδυάζει την νοσταλγία του παρελθόντος μιας ρομαντικής εποχής με τη σύγχρονη διαδραστική τεχνολογία μοιράζοντας τη χαρά, τον ενθουσιασμό και φυσικά την αγαπημένη σοκολάτα Υγείας όλων με τους δρομείς και τους αγαπημένους τους.

Η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη παράγεται από τη σοκολατοποιία, η οποία εδώ και 170 χρόνια αποτελεί εγγύηση για προϊόντα σοκολάτας εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης τα οποία απολαμβάνουν καθημερινά εκατομμύρια Έλληνες. Το πιο σημαντικό όλων όμως είναι ότι ακόμα και τόσες γενιές αργότερα η Υγείας Παυλίδη εξακολουθεί να στηρίζεται στις ίδιες διαχρονικές αξίες, συνδυάζοντας την μακρόχρονη παράδοση με την υψηλή τεχνογνωσία, πάντα με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των καταναλωτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας