«Ενισχύουμε την εξωστρέφεια της Αττικής και αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμη χρηματοδοτική πηγή για να επενδύσουμε στην ανάδειξη του πολιτισμού υλοποιώντας εμβληματικά έργα, τα οποία προσδίδουν ιδιαίτερη υπεραξία στο τουριστικό προϊόν της Αττικής μας» τόνισε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης με αφορμή τη συμμετοχή της Περιφέρειας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙFTM (International &French Travel Market) στο Παρίσι.

Κατά τη διάρκειά της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν προγραμματισμένες Β2Β συναντήσεις, με επαγγελματίες του τουρισμού και influencers και προβλήθηκαν πάνω από 200 προορισμοί, εκπροσωπήθηκαν περί τις 1.700 εταιρείες, συμμετείχαν 34.000 επαγγελματίες του τουρισμού και διοργανώθηκαν 150 συνεδριακές εκδηλώσεις.

Στο περίπτερό της, η Περιφέρεια Αττικής υποδέχτηκε πλήθος επισκεπτών και επαγγελματιών του τουρισμού, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν μέσα από το πλούσιο οπτικοακουστικό και έντυπο υλικό της, για τις πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρει στον επισκέπτη, το ταξίδι στην Αττική.

Κεντρικός στόχος της Περιφέρειας ήταν η ενημέρωση της Γαλλικής αγοράς σχετικά με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αττικής αλλά και η προβολή της ως ένας ασφαλής κι ελκυστικός πολυδιάστατος προορισμός για αξέχαστες διακοπές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι ξεχωριστοί προορισμοί της, οι διάφορες μορφές θεματικού τουρισμού που μπορούν να ανατηχθούν όπως για παράδειγμα ο γαστρονομικός τουρισμός, ο πολιτιστικός τουρισμός, ο τουρισμός υγείας κ.ά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας