Περιφέρεια

Η Περιφέρεια Κρήτης προκηρύσσει διαγωνισμό για την ανάθεση της «Γενικής καμπάνιας προώθησης και προβολής» (υποέργο 3).

Ο διαγωνισμός γίνεται στο πλαίσιο της Πράξης «Δράσεις τουριστικής προβολής Περιφέρειας Κρήτης 2019 – 2021», συνολικού προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ, με το έργο να διαιρείται σε τρία τμήματα και τους υποψηφίους να υποβάλλουν προσφορές για ένα ή και για τα τρία τμήματα ξεχωριστά.

ΠεριφέρειαΠιο συγκεκριμένα, το πρώτο τμήμα του έργου αφορά την «Παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού επικοινωνίας», προϋπολογισμού 125.000 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) και περιλαμβάνει σενάρια και παραγωγή video και radio spots, με βασική ιδέα «Φιλοξενία και 4 Εποχές» και φωτογραφίες για εμπλουτισμό media gallery που διαθέτει η Περιφέρεια Κρήτης.

Το δεύτερο τμήμα αφορά τη «Διαφημιστική προβολή», όπου ο ανάδοχος έναντι 548.387 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) θα αναλάβει υπηρεσίες διαφημιστικού χώρου και χρόνου, σε ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ, και παρουσία σε χώρους μαζικής προσέλευσης, σε μέσα μεταφοράς και υπαίθρια διαφήμιση και μακέτες διαφημιστικού υλικού.

Το τρίτο τμήμα αφορά υπηρεσίες «Ψηφιακής προβολής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» και ανάπτυξη newsletters, έναντι 134.792 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας