Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το πρώτο Royal Beach Club θα λειτουργήσει στην Αντίγκουα, σε θαλάσσιο μέτωπο έκτασης σχεδόν 1 χιλιομέτρου κοντά στο Fort James. Η εταιρεία υπέγραψε ένα μνημόνιο κατανόησης  (memorandum of understanding) με την Κυβέρνηση της Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, με χρονικό προγραμματισμό για έναρξη λειτουργίας το 2021.

Διαμορφωμένο κατάλληλα για τους φιλοξενούμενους της Royal Caribbean International, το Royal Beach Club στο Fort James θα συνδυάζει τις συγκλονιστικές παραλίες του νησιού με τις γνωστές signature παροχές και εξυπηρέτηση της Royal Caribbean.

Tο concept βασίζεται στο πολύ επιτυχημένο παράδειγμα του ιδιωτικού νησιού της Royal Caribbean στη Καραιβική που εγκαινιάστηκε φέτος το Perfect Day at CocoCay αλλά θα προσφέρει διαφορετικές εμπειρίες! “Με το Royal Beach Club, ξεκινάμε μια υπέροχη μέρα σε όμορη παραλία και προσθέτουμε υπηρεσίες και δραστηριότητες,” δήλωσε ο Bayley, Πρόεδρος και CEO της Royal Caribbean International. “Κάθε τοποθεσία θα προσφέρει τοπική κουζίνα και μουσική, δραστηριότητες για όλη την οικογένεια αλλά και custom δραστηριότητες για να έχουν όλοι επιλογές διασκέδασης ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους.”

Αν και δεν θα δημοσιοποιηθούν ακόμα σχέδια του χώρου, η Royal Caribbean θα προσφέρει island-style BBQs και live μουσική καθώς και αξέχαστες εμπειρίες όπως paddle boarding, snorkeling, μια οικογενειακή πισίνα και άλλη μια εντυπωσιακή πισίνα με μπάρ που προσεγγίζεται κολυμπώντας.   

Οι κρουαζιέρες αναπτύσσονται παγκοσμίως με εκτιμώμενο ρυθμό αύξησης 50% στην Καραιβική εντός της επόμενης δεκαετίας. Με προορισμούς όπως το Perfect Day at CocoCay , το Perfect Day Lelepa στον Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και το νέο concept Royal Beach Club, η εταιρεία εμπλουτίζει τις υπηρεσίες και εμπειρίες που προσφέρει παράλληλα με τον διαρκώς αυξανόμενο στόλο των βραβευμένων και καινοτόμων κρουαζιερόπλοιών της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας