Πιστοποίηση της Eurocatering ΑΕ από την TÜV HELLAS για τις σαλάτες Φρεσκούλης

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποίησε την εταιρεία Eurocatering ΑΕ για τη βιολογική παραγωγή κομμένων σαλατών Φρεσκούλης.

Οι σαλάτες αφορούν, κομμένα, πλυμένα και συσκευασμένα βιολογικά λαχανικά, σε εποχικούς συνδυασμούς που καλλιεργούνται στα επιλεγμένα συνεργαζόμενα Ελληνικά αγροκτήματα πιστοποιημένης βιολογικής γεωργίας του δικτύου της παρασκευάστριας εταιρείας.

Ο Φρεσκούλης, λαμβάνοντας την συγκεκριμένη πιστοποίηση επιβεβαιώνει την ποιότητα των προϊόντων του, παρέχοντας έτοιμες νέες Βιολογικές Πιστοποιημένες σαλάτες που κάνουν τα βιολογικά προϊόντα μία προσιτή επιλογή και διευρύνουν την ποικιλία υγιεινών συνδυασμών ως προς τον καταναλωτή.

Πιστοποίηση της Eurocatering ΑΕ από την TÜV HELLAS για τις σαλάτες Φρεσκούλης

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία Eurocatering, ιδιοκτήτρια του σήματος Φρεσκούλης, είναι πιστοποιημένη από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) από το 2004 για το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000 για την Αποθήκευση και Χονδρική Εμπορία Νωπών Οπωρολαχανικών, την Επεξεργασία, Συσκευασία και Εμπορία Φρεσκοκομμένων Λαχανικών και Ανάμεικτων Σαλατών. Ακόμη, διαθέτει Πιστοποίηση ISO 9001 για όλες τις ανωτέρω διεργασίες γεγονός που διασφαλίζει την υιοθέτηση αυστηρών προδιαγραφών ποιότητας στην καθημερινή της λειτουργία.

Eurocatering και Φρεσκούλης

Η Eurocatering διαλέγει, τυποποιεί και διαθέτει οπωροκηπευτικά κάθε μέρα, σε όλη την Ελλάδα, ενώ παρέχει και συμβουλευτικές υπηρεσίες καλλιέργειας και φροντίδας προς τους συμβεβλημένους καλλιεργητές που είναι στο δίκτυο συνεργατών της. H Eurocatering εξυπηρετεί τον κλάδο μαζικής εστίασης HO.RE.CA., τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής και χονδρικής πώλησης, αλλά και τοπικά καταστήματα ή πρατήρια οπωροκηπευτικών.

Ανάμεσα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, εξέχουσα θέση έχει ο Φρεσκούλης που είναι το πρώτο όνομα που έφερε στην ελληνική αγορά, το 2004, ολόφρεσκες σαλάτες, τυποποιημένες και έτοιμες για σερβίρισμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας