Πωλήθηκε το ευρωπαϊκό τμήμα της Wyndham

Αίσιο τέλος υπέρ της Wyndham Worldwide είχε η πώληση του ευρωπαϊκού τμήματος της Wyndham Worldwide Corporation, έναντι 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων χρήματα που θα χρησιμοποιηθούν, κατά κύριο λόγο στη μείωση του υφιστάμενου χρέους.

Η Wyndham Worldwide Corporation η μεγαλύτερη ίσως εταιρεία μίσθωσης καταλύματος για διακοπές στην Ευρώπη έχει υπό την αιγίδα της περισσότερα από 24 τοπικά brands, συμπεριλαμβανομένων των cottages.com, James Villa Holidays, Landal GreenParks, Novasol και Hoseasons ενώ διαχειρίζεται  περισσότερα από 110.000 καταλύματα, σε πάνω από 600 προορισμούς, σε τουλάχιστον 25 χώρες.

Η ευρωπαϊκή εταιρεία μίσθωσης τουριστικού καταλύματος της Wyndham συνήψε, παράλληλα, συμφωνία 20ετούς διάρκειας, βάσει της οποίας θα καταβάλλει τέλος στη «μαμά» εταιρία για το δικαίωμα χρήσης του εμπορικού σήματος «by Wyndham Vacation Rentals» και θα συμμετάσχει ως συνεργάτης στο σύστημα επιβράβευσης Wyndham Rewards.

Σύμφωνα με τον ο διευθύνων σύμβουλος της Wyndham, Stephen P. Holmes, η ολοκλήρωση αυτής της συναλλαγής αποτελεί ορόσημο για τη δημιουργία δύο ισχυρών και ανεξάρτητων εταιρειών, που θα κυριαρχούν στους τομείς της φιλοξενίας και των διακοπών.

«Είμαστε σίγουροι ότι η επιτυχία του ευρωπαϊκού τομέα της μίσθωσης τουριστικού καταλύματος της εταιρείας θα συνεχιστεί με την υποστήριξη της Platinum Equity και υπερήφανοι που η συνεργασία μας θα συνεχιστεί, καθώς θα βρίσκεται κάτω από το brand «by Wyndham Vacation Rentals» και θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης της Wyndham», συμπλήρωσε ο Holmes.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας