Πόρτο Καρράς

Ο Πρόεδρος του Πόρτο Καρράς κος. Κωνσταντίνος Στέγγος βραβεύτηκε στο 1ο Συμπόσιο Ιατρικού Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Electra Palace.

Ο κος. Στέγγος τιμήθηκε για τη συμβολή του ίδιου και του ξενοδοχείου Πόρτο Καρράς στον τουρισμό ευεξίας, στο 1ο Συμπόσιο Ιατρικού Τουρισμού στο οποίο συμμετείχαν τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας, εκατοντάδες Έλληνες εξειδικευμένοι ιατροί, κλινικές, κέντρα αποκατάστασης, διαγνωστικές μονάδες υγείας, ξενοδοχεία και καινοτόμες επιχειρήσεις του κλάδου της υγείας.

Στο συμπόσιο επίσης πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων για τον Ιατρικό Τουρισμό της Ελλάδος προκειμένου να γίνει μία συλλογική προσπάθεια με χάραξη εθνικής στρατηγικής και στα πλαίσια αυτά τοποθετήθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κος Γ. Τζιάλας, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας κος Γ. Γιαννόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κος Άδωνις Γεωργιάδης, ο υποδιοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος κος Α. Μουρμούρας, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της ΚΕΔΕ και της Elitour κύριος Γ. Πατούλης, κ.ά.

Ο κος κος. Στέγγος κατά την παραλαβή του βραβείου τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Τεχνική Ολυμπιακή της οποίας ηγείται, ανέλαβε το 1999 τα ηνία του εμβληματικού τουριστικού συγκροτήματος Πόρτο Καρράς και το αναμόρφωσε από μηδενική βάση συμβάλλοντας μάλιστα ουσιαστικά στον τουρισμό υγείας και ευεξίας, κατασκευάζοντας τα δύο μεγαλύτερα Κέντρα Θαλασσοθεραπείας & Σπα στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, για να συνδυάζεται η ευεξία και ο ιαματικός τουρισμός με τις διακοπές, και για να διευρύνεται η τουριστική σεζόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας