Πιστό στη φιλική προς το περιβάλλον φιλοσοφία του, το ιστορικό ξενοδοχείο των Σπετσών, Poseidonion Grand Hotel εγκαινίασε πρόσφατα μια νέα συνεργασία με την Tuk Tuk Hellas, προσφέροντας στους καλεσμένους του την ευκαιρία για οικολογικές μετακινήσεις στο νησί.

Το tuk tuk, το παραδοσιακό όχημα της Ταϊλάνδης που έκανε την εμφάνισή του 50 χρόνια πριν, μεταμορφώθηκε, έγινε ηλεκτρικό και οικολογικό και έχει κατακτήσει όλη την Ευρώπη, ενώ έφτασε και στην Ελλάδα από την Tuk Tuk Hellas. Ένα ολοκαίνουριο ηλεκτροκίνητο, τύπου Limo GT βρίσκεται πλέον στη διάθεσή του Ποσειδωνίου για να διευκολύνει τις μετακινήσεις των επισκεπτών του σε διάφορα σημεία των Σπετσών, όπως μεταξύ άλλων, στο Μποστάνι, τη βιολογική φάρμα του ξενοδοχείου, ενώ συνιστά και το ιδανικό μέσο για να απολαύσει κανείς εύκολα και άνετα το γύρο του νησιού.

Το Limo GT είναι ένα πρωτοπόρο και οικολογικό μέσο μετακίνησης, καθώς εκπέμπει μηδενικούς ρύπους ενώ διαθέτει έναν πλήρως αθόρυβο ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία που χαρίζει αυτονομία για 100 και πλέον χιλιόμετρα. Είναι ιδιαίτερα άνετο, μπορεί να μεταφέρει μέχρι πέντε άτομα, ενώ η ανοιχτή του διαμόρφωση προσφέρει θέα κατά τις μετακινήσεις. Με δεδομένο μάλιστα ότι στο νησί δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία αυτοκινήτων, το e-tuk συνθέτει την ιδανική επιλογή για βόλτα στο νησί.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας