Αύριο αναρτώνται τα τελικά αποτελέσματα κοινωνικού τουρισμού

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον κοινωνικό τουρισμό και  φέτος το καλοκαίρι αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία με το Υπουργείο Εργασίας να έχει εκδώσει σχετική απόφαση που περιλαμβάνει τα προγράμματα του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας για τη φετινή χρονιά, οι δικαιούχοι, οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια επιλογής. 

Η εκτιμώμενη δαπάνη για τα προγράμματα εκτιμάται ότι θα ανέλθει στα 13 εκατ. ευρώ ενώ αυτά περιλαμβάνουν κοινωνικό τουρισμό με εξαήμερες διακοπές, ιαματικό τουρισμό έως και έξι μέρες, παιδικές κατασκηνώσεις έως δεκάξι, τετραήμερες εκδρομές, βιβλία και βοήθημα σε επιδοτούμενες μητέρες.

Το πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού θα έχει συνολικά 60.000 δικαιούχους, το εκδρομικό πρόγραμμα 12.500 δικαιούχους, ενώ θα δοθούν 150.000 βιβλία και 1.250 πολύτεκνες μητέρες θα λάβουν το χρηματικό βοήθημα. Στα προγράμματα συμμετοχής έχουν οι συνταξιούχοι και οι ασφαλισμένοι του πρώην ΟΓΑ, καθώς και οι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι του ΟΠΕΚΑ. Προϋπόθεση να έχουν καταβληθεί κανονικά οι εισφορές, όπου χρειάζεται. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση και οι τελικοί δικαιούχοι θα προκύψουν μετά από κλήρωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας