Πουλήθηκε το Nikki Beach

Πουλήθηκε το Nikki Beach Resort & Spa στο Πόρτο Χέλι.

Οι Invel Real Estate Management Ltd και Dolphin Capital Partners αποκτούν το 85.6% του Nikki Beach Resort & Spa στο Πόρτο Χέλι ενώ η Dolphin θα συνεχίσει τη διαχείριση της επένδυσης με νέο επιτελείο management.

H Invel Real Estate Management Ltd ανακοίνωσε στο επενδυτικό κοινό ότι σε συνεργασία με την Dolphin Capital Partners, προχώρησαν σε συμφωνία εξαγοράς του 85.6% του Nikki Beach Resort & Spa, στο Πόρτο Χέλι, από την εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου Dolphin Capital Investors, τη Fortress Inestment Group και τη Monarch Alternative Capital σε αναλογία 83.3% η Invel και 16.7% η Dolphin.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, η Invel και η Dolphin κατέχουν ποσοστό 70.4% και 15.2% αντίστοιχα στο ξενοδοχείο ενώ το υπόλοιπο ποσοστό 14.4% της ιδιοκτησίας του ξενοδοχείου παραμένει στην Oakhill Advisors.

Βάσει της σχετικής συμφωνίας των δύο πλευρών, η Dolphin θα συνεχίσει τη διαχείριση της επένδυσης με νέο επιτελείο management, δίνοντας έμφαση στην εισαγωγή νέων γευσιγνωστικών concepts και υψηλού επιπέδου τουριστικών υπηρεσιών οι οποίες θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ξενοδοχειακής μονάδας.

Το Nikki Beach Resort & Spa

Το Nikki Beach Resort & Spa άνοιξε το 2014 ως μετατροπή υφιστάμενου κτιρίου που λειτουργούσε παλιότερα ως τουριστική μονάδα. Πρόκειται για ένα 5* ξενοδοχείο με 66 δωμάτια και σουίτες, (όλα άνω των 50 τμ, και 65 τμ κατά μέσο όρο), beach club, 2 εστιατόρια, γυμναστήριο και spa και βρίσκεται στον κόλπο του Πόρτο Χελίου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Invel Real Estate Management Ltd Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου να δηλώνει την ικανοποίηση του γι΄αυτή την συνεπένδυση με την ομάδα της Dolphin στην εξαγορά του Nikki Beach Resort and Spa.

Πουλήθηκε το Nikki Beach«Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία αυτή θέτει γερές βάσεις και για περαιτέρω επενδύσεις στον τουριστικό τομέα στην Ελλάδα. Ακολουθώντας την πρόσφατη επιτυχημένη αναδιοργάνωση της NBG Pangaea REIC, της οποίας η Invel είναι ο κύριος μέτοχος, με την εισαγωγή δύο θεσμικών επενδυτών, η Invel επιβεβαιώνει την πρόθεσή της να ενισχύσει την παρουσία της στην Ελλάδα και να επεκταθεί επιχειρηματικά σε υψηλών προδιαγραφών τουριστικά ακίνητα της ελληνικής επικράτειας».

O Μίλτος Καμπουρίδης, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Dolphin Capital δήλωσε από την πλευρά του: «Όταν πριν 4 χρόνια δημιουργήσαμε το Nikki Beach Resort and Spa, σκοπός μας ήταν να προσθέσουμε ένα διαφορετικό concept στην περιοχή του Πόρτο Χελίου στην οποία είμαστε στρατηγικά τοποθετημένοι με τα 2 άλλα μας έργα, το Amanzoe και το Kilada Hills. Πιστεύω ότι μαζί με την Invel θα δώσουμε νέα πνοή στο ξενοδοχείο αυτό και εύχομαι να είναι η αρχή και για άλλες συνεπενδύσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας