Πραγματοποιήθηκαν Ινδικά καλλιστεία στη Ρόδο

Πραγματοποιήθηκαν Ινδικά καλλιστεία στη Ρόδο με την συμμετοχή περίπου 100 κοριτσιών.

Το «Νησί των Ιπποτών» επέλεξε η Haut Monde Mrs. India Worldwide προκειμένου να αναδείξουν την μεγάλη νικήτρια με την Ρόδο να δέχεται μια παγκοσμίου εμβέλειας προβολή.

Πραγματοποιήθηκαν Ινδικά καλλιστεία
100 παντρεμένες Ινδές συμμετείχαν στον διαγωνισμό ομορφίας.

Συγκεκριμένα η Haut.Monde India, στηρίζοντας ένα μοναδικό θεσμό στην Ινδία με σκοπό την αφύπνιση των έγγαμων γυναικών σε ό,τι αφορά στην ενδυνάμωση τους να προβάλουν τις δυνατότητές τους, τα ταλέντα τους και την εξωτερίκευση της γυναικείας δυναμικής, πραγματοποίησε στη Ρόδο πληθώρα εκδηλώσεων και δράσεων, αλλά και καλλιστεία (12–18 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Ρόδος Παλάς) αποκλειστικά για έγγαμες γυναίκες.

Τα καλλιστεία Haut Monde Mrs. India Worldwide είχαν μια ιδιαιτερότητα καθώς οι συμμετέχουσες ήταν 100 παντρεμένες Ινδές, οι οποίες μένουν οπουδήποτε στον κόσμο και διαπρέπουν στους τομείς που δραστηριοποιούνται (νομική, ιατρική, τέχνες, επιστήμες, αθλητισμό κ.λπ.). Από τα πέρατα της γης, όμορφες, καταξιωμένες γυναίκες με καταγωγή από την Ινδία, συναντήθηκαν στη Ρόδο διεκδικώντας τον τίτλο της Mrs. India Worldwide.

Από τις 13 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, οι 100 υποψήφιες Ινδές φωτογραφήθηκαν σε πολλά σημεία σε ολόκληρο το νησί για να αναδείξουν τις ομορφιές της Ρόδου ενώ ακολούθησε επίδειξη με μαγιό στις 16 Σεπτεμβρίου. Στις 17 Σεπτεμβρίου οπότε και πραγματοποιήθηκε ο τελικός για την ανάδειξη της φιναλίστ.

Σημαντική δράση προβολή της Ρόδου

Σημειώνεται ότι το 2017 η Ινδία τροφοδότησε την Ελλάδα με 200.000 τουρίστες και το 2018 η αύξηση των αφίξεων από την Ινδία προς την Ελλάδα θα ξεπεράσει το 20%. Με πληθυσμό 1,5 δισ. κατοίκους, η Ινδία αναπτύσσεται δυναμικά – αξίζει να σημειωθεί ότι η μεσαία τάξη στη χώρα φτάνει τα 350 εκατομμύρια και είναι αυτή που ταξιδεύει.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Αρχαιολογική Υπηρεσία απαγόρευσε τη φωτογράφιση των 100 συμμετεχόντων στα καλλιστεία στο χώρο του αρχαίου σταδίου της Ρόδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας