Πραγματοποιήθηκαν τα Diamonds of the Greek Economy 2018

Mε τη συμμετοχή πάνω από 500 επιχειρηματιών και στελεχών επιχειρήσεων την Τρίτη 3 Ιουλίου «έλαμψαν» για 15η συνεχόμενη χρονιά τα Diamonds της ελληνικής οικονομίας, τα Diamonds of the Greek Economy 2018 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια σε μια εκδήλωση που διοργανώθηκε από την εταιρεία New Times Publishing.

Στην εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας οι εκπρόσωποι των υγιέστερα αναπτυσσόμενων εταιρειών της χώρας εξέπεμψαν ισχυρό μήνυμα για τις προοπτικές της ελληνικής επιχειρηματικότητας ενώ κατά την διάρκεια αυτής, βραβεύτηκαν και τιμήθηκαν οι επιχειρήσεις «διαμάντια» από όλο το επιχειρηματικό φάσμα (βιομηχανία, τουρισμός, εμπόριο, υπηρεσίες).

Η εκδήλωση Diamonds of the Greek Economy 2018 έγινε υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας, απονεμήθηκαν βραβεία και διακρίσεις σε εκπροσώπους εταιρειών που ήλθαν από όλες τις περιοχές της χώρας.

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση δόθηκε στη δημοσιότητα η αγγλόφωνη έκδοση Diamonds of the Greek Economy 2018 στην οποία γίνεται αναλυτική παρουσίαση των εταιρειών της λίστας Diamonds 2018. Οι εταιρείες αυτές αφορούν όλο το επιχειρηματικό φάσμα από τους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου, της ναυτιλίας και του τουρισμού. Η εν λόγω έκδοση κυκλοφορεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.Πραγματοποιήθηκαν τα Diamonds of the Greek Economy 2018

Σημαντικές προσωπικότητες έδωσαν το παρόν

Στην εκδήλωση έκαναν ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις οι κκ: Δημήτρης Αβραμόπουλος, Επίτροπος Μετανάστευσης Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (μέσω video message), κ. Νίκος Παππάς, υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κ. Χρήστος Σπίρτζης, υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Τσίπρας Γιώργος, διευθυντής Οικονομικών του γραφείου του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα. Επίσης ο κ. Κωστής Χατζηδάκης, αντιπρόεδρος Νέας Δημοκρατίας ο κ. Λόης Λαμπριανίδης, γενικός γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και ο κ. Χρίστος Δήμας, αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης ο οποίος παρενέβη ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Επίσης οι κ.κ. Γιάννης Μανιάτης, βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ, κ. Κωνσταντίνος Μπίτσιος, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ΔΣ.. του ΣΕΒ, κ. Ανδρέας Χασάπης, γενικός διευθυντής Commercial Banking της Eurobank η κυρία Τέα Αντωνίου, μέλος ΔΣ της Ελληνικής Παραγωγής και ο κ. Γρηγόρης Μουτάφης, γενικός διευθυντής του ΟΑΕΠ.

Οι απονομές των βραβείων επιχειρηματικής αριστείας

Στη συνέχεια έγινε απονομή διακρίσεων DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY 2018 από τους κ.κ. Μαθιό Ρήγα, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Energean, κ. Θεόδωρο Τρύφων, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Elpen , κ. Αλέξη Αλεξίου, γενικός διευθυντής της Ελληνικά Καλώδια, κ. Χρήστο Χαρπαντίδη, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος, κ. Αθανάσιο Σχίζα, διευθύνων σύμβουλος της ΓΑΙΑΟΣΕ, κ. Γιάννη Κορωναίο, Ανώτερος Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια.

Απονομή επίσης έγινε από τους κ.κ. Χριστόφορο Σαρδελή, πρόεδρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Παναγιώτη Ζαφειράκη, διευθύνων σύμβουλος του Athens Eye Hospital κυρία Χριστίνα Μήτση, πρόεδρος των Mitsis Hotels, κ. Δημήτριο Παπακώστα, γενικός διευθυντής της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής, κ. Μανόλη Μιτάκη, διευθυντής επικοινωνίας και public affairs της Boehringer Ingelheim.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας