Πράξη Αλληλεγγύης από την 3αλφα

Μια σημαντική πράξη αλληλεγγύης έκανε η 3αλφα – Αφοί Κ. Καραγεωργίου ΑΕΒΕ στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η Ελλάδα από τις πυρκαγιές.

Η εταιρεία όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της με αίσθημα ευθύνης προς την κοινωνία και τον άνθρωπο, προσφέρει 2,5 τόνους ρύζι και όσπρια στην Τράπεζα Τροφίμων ώστε να βοηθήσει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας.

Η ανακοίνωση μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αυτές τις ώρες που η κοινωνία μας δοκιμάζεται κάτω από δύσκολες συνθήκες, η 3αλφα – Αφοί Κ. Καραγεωργίου ΑΕΒΕ δηλώνει το παρών έμπρακτα για άλλη μια φορά και δεσμεύεται ότι θα το κάνει για όσο ακόμα χρειαστεί να στηρίξουμε όλοι μαζί και με όλες μας τις δυνάμεις τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται. Με πράξη αλληλεγγύης προς την κοινωνία, η 3αλφα προσφέρει προϊόντα που χρειάζονται για την διατροφή των ανθρώπων από τις πληγείσες περιοχές στην Τράπεζα Τροφίμων όπου θα φυλάσσονται με ασφάλεια σε κατάλληλες συνθήκες και θα διανέμονται σε συνεργασία με Το ίδρυμα Παμμακάριστος και τον Ι.Ν Ανάληψης της Ραφήνας σε τακτά χρονικά διαστήματα».προσφέρει προϊόντα που χρειάζονται για την διατροφή των ανθρώπων από τις πληγείσες περιοχές στην Τράπεζα Τροφίμων όπου θα φυλάσσονται με ασφάλεια σε κατάλληλες συνθήκες και θα διανέμονται σε συνεργασία με Το ίδρυμα Παμμακάριστος και τον Ι.Ν Ανάληψης της Ραφήνας σε τακτά χρονικά διαστήματα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας