προορισμός για γκολφ

Ιδανικός προορισμός για γκολφ εμφανίζεται να είναι η Κύπρος που  συγκεντρώνει τους λάτρεις του αθλήματος και τον χειμώνα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι από το σύνολό των 113,000 ετήσιων παιγνιδιών γκολφ στην Κύπρο, ποσοστό 81% καταγράφεται την περίοδο Σεπτεμβρίου-Μαΐου αφενός λόγω του ήπιου κλίματος του νησιού τον χειμώνα και αφετέρου επειδή πολλά γήπεδα γκολφ στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη παραμένουν κλειστά κατά την χειμερινή περίοδο. 

Αυτό φυσικά ευνοεί την Κύπρο που αποτελεί τον πλέον ελκυστικό προορισμό για Ευρωπαίους γκόλφερ που επισκέπτονται το νησί συμβάλλοντας στην γενικότερη επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και στην ενίσχυση του χειμερινού τουρισμού.

Επενδύοντας προς αυτή την κατεύθυνση ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού συμμετείχε στην 21η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Γκολφ IGTM 2018, την σημαντικότερη έκθεση τουρισμού γκολφ στο κόσμο που έλαβε χώρα στην Σλοβενία και συγκεκριμένα στη Λιουμπλιάνα, με πέραν των 1.200 συμμετεχόντων εκθετών, δημοσιογράφων και οργανωτών ταξιδίων γκολφ από όλη την υφήλιο.

Στην έκθεση IGTM συμμετείχαν μαζί με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού εκπρόσωποι των κυπριακών γηπέδων γκολφ, καθώς και ξενοδόχοι που φιλοξενούν επισκέπτες που ασχολούνται με τη δημοφιλή αυτή μορφή αθλήματος και ψυχαγωγίας, ενώ τα εκθεσιακά περίπτερα ήταν ενταγμένα κάτω από το «Cyprus in your Heart», προβάλλοντας το νησί της Αφροδίτης ως ελκυστικό τουριστικό προορισμό για γκολφ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στα πλαίσια της έκθεσης, έγιναν επαγγελματικές συναντήσεις με πέραν των 50 Οργανωτών Ταξιδίων Γκολφ και δημοσιογράφων από 22 χώρες, κατά τις οποίες προβλήθηκαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κύπρου ως τουριστικού προορισμού γκολφ, ενώ πραγματοποιήθηκε και συνάντηση με τον διευθυντή του Διεθνούς Συνδέσμου Οργανωτών Ταξιδίων Γκολφ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας