Στο Dairy Conference, το πρώτο συνέδριο για το γάλα και τα γαλακτοκομικά κορυφαία στελέχη της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας: Χ. Αποστολόπουλος (πρόεδρος ΣΕΒΓΑΠ), Ι. Βιτάλης (ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.), Α. Μποτός (ΡΟΥΣΣΑΣ Α.Ε.), Μ. Σαράντης (Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.) συζητούν για τα μείζονα ζητήματα το μέλλον του κλάδου και τις εξαγωγικές δυνατότητες για τα ελληνικά προϊόντα γάλακτος.

  • Φέτα ΠΟΠ, ελληνικά τυριά, ελληνικό γιαούρτι: Η θέση των ελληνικών προϊόντων γάλακτος στην εγχώρια και τις διεθνείς αγορές
  • Αμερικανικοί δασμοί, Brexit, κατάχρηση του όρου «φέτα» και «ελληνικό γιαούρτι» από άλλες χώρες της ΕΕ
  • Τα φυτικά ροφήματα στις επιλογές του καταναλωτή ως υποκατάστατα του γάλακτος

Zenith Global, Nielsen, IRI, ΙΕΛΚΑ παρουσιάζουν όλες τις τάσεις της αγοράς, στην Ελλάδα και το εξωτερικό και τη θέση των γαλακτοκομικών προϊόντων στο διατροφικό χάρτη 2020 – 2030.

Το Dairy Conference γίνεται με τη στήριξη των ΔΕΛΤΑ, Friesland Campina, Regate, Bioergex, MIK3.

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και του ΣΕΒΓΑΠ.

Μάθετε περισσότερα στο https://www.dairyconference.gr/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας