Οι Γερμανοί ψηφίζουν Ελλάδα!

Την προτίμηση τους στην Ελλάδα δείχνουν οι Γερμανοί που σύμφωνα με το FVW Hotelometer έδωσαν «ψήφο εμπιστοσύνης» σε 10 ελληνικά resort για τις διακοπές τους.

Πιο αναλυτικά το FVW Hotelometer διαμορφώνεται κάθε δεκαπενθήμερο από το FVW, τον μεγαλύτερο εκδοτικό οργανισμό της Γερμανίας στον τουρισμό, με βάση τις ερωτήσεις για κρατήσεις των πελατών και όχι με πραγματικές κρατήσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία του συστήματος κρατήσεων TravelTainment, που χρησιμοποιείται από Γερμανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες και online μηχανές κρατήσεων.

Έτσι τα δεδομένα, που παρέχονται, χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες (Συνολικά: οικογένειες, ζευγάρια, μοναχικοί και αστέρια) και το FVW Hotelometer παρακολουθεί τα δημοφιλή ξενοδοχεία σε 10 ευρωπαϊκές χώρες, που προτιμούν οι Γερμανοί τουρίστες. Η μέση τιμή ανά άτομο αντιπροσωπεύει το μέσο όρο όλων των αναζητήσεων για κράτηση, ανεξάρτητα από τον αριθμό των ατόμων για κάθε κράτηση και τη διάρκεια της διαμονής τους.

Τα ξενοδοχεία λοιπόν που προτίμησαν οι Γερμανοί τον Ιούλιο την περίοδο 8-21 Ιουλίου του 2018 είναι μεταξύ άλλων το Vantaris Palace στην Κρήτη, το Esperides Beach της Ρόδου και το Labranda Sandy Beach στην όπως προκύπτει από την ανάλυση των διαδικτυακών αναζητήσεων στη γερμανική ταξιδιωτική πλατφόρμα TravelTainment.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας