Η Qatar Airways έλαβε τρία από τα πέντε παγκόσμια βραβεία του Passenger Choice Awards από την APEX 2020 στην τελετή απονομής που έγινε στο Λος Άντζελες.

Η αεροπορική εταιρεία εξασφάλισε τις κορυφαίες βαθμολογίες στον κόσμο για την «άνεση θέσης», τις «υπηρεσίες καμπίνας», και τα «τρόφιμα και ποτά» ενώ πήρε τον τίτλο της «2020 Global Five-Star Airline» ύστερα από ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε μέσω της πιο διαδεδομένης εφαρμογής ταξιδιών παγκοσμίως, της TripIt.

Επιπλέον, η αεροπορική εταιρεία σημείωσε νέο ρεκόρ τον Ιούνιο, κερδίζοντας τέσσερα από τα έξι περιφερειακά βραβεία Passenger Choice στη Μέση Ανατολή.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Qatar Airways Akbar Al Baker δήλωσε: «Η επιτυχία μας στα τοπικά Βραβεία Passenger Choice καθώς και τα τρία παγκόσμια βραβεία APEX είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για την αεροπορική μας εταιρεία και τα αφιερώνουμε στους πιστούς επιβάτες μας από όλο τον κόσμο. Το Παγκόσμιο Βραβείο «2020 Global Five-Star Airline» που λάβαμε στην APEX Official Airline Ratings αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε δημιουργήσει ένα σταθερό υπόβαθρο για να συνεχίσουμε την ιστορία μας και να συνεχίσουμε να θέτουμε τα υψηλότερα πρότυπα ώστε να διαφοροποιούμαστε από τους ανταγωνιστές μας».

Τα βραβεία επιλογής επιβατών APEX και οι επίσημες αξιολογήσεις αερογραμμών APEX βασίζονται στα σχόλια επιβατών και προκύπτουν μέσω της συνεργασίας της APEX με την Trip It από την Concur, την κορυφαία εφαρμογή ταξινόμησης ταξιδιών παγκοσμίως. Από την 1η Ιουλίου 2018 έως τις 30 Ιουνίου 2019, οι επιβάτες έχουν αξιολογήσει πάνω από ένα εκατομμύριο πτήσεις από περίπου 600 αεροπορικές εταιρείεςπαγκοσμίως χρησιμοποιώντας μια κλίμακα αξιολόγησης πέντε αστέρων. Οι επιβάτες βαθμολογούν ένα έως πέντε αστέρια για όλη την εμπειρία πτήσης και κάνουν ανώνυμες αξιολογήσεις σε πέντε υποκατηγορίες: άνεση καθισμάτων, υπηρεσία καμπίνας, φαγητό και ποτά, ψυχαγωγία μέσα στο αεροπλάνο και Wi-Fi κατά την πτήση. Δεδομένου ότι απαιτείται μία μόνο ενέργεια για την πλήρη αξιολόγηση, οι επιβάτες δίνουν αυτή τη βαθμολογία σε λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα. Τα βραβεία Passenger Choice Awards πιστοποιούνται από μια ανεξάρτητη επαγγελματική εταιρεία εξωτερικού ελέγχου με εντολή της APEX.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας