Χωρίς αποτύπωμα άνθρακα πραγματοποιήθηκαν όλες οι εκδηλώσεις και οι συναντήσεις σε 400 και πλέον ξενοδοχεία του Radisson Hotel Group, αναδεικνύοντας τον όμιλο ως τον πρώτο στον κόσμο που επιτυγχάνει ένα τέτοιο εγχείρημα.

Για κάθε εκδήλωση που λαμβάνει χώρα στα ξενοδοχεία του, ο Radisson Hotel Group θα αντισταθμίζει το αποτύπωμα άνθρακα, για να διασφαλίσει ότι κάθε εκδήλωση θα έχει θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Για συναντήσεις που έχουν κλείσει μεταξύ 18 Οκτωβρίου 2021 και 31 Ιανουαρίου 2022 και πραγματοποιούνται πριν από τις 31 Μαρτίου 2022,το πρόγραμμα Carbon Negative, Planet Positive θέτει ένα νέο πρότυπο βιωσιμότητας στην παγκόσμια βιομηχανία φιλοξενίας.

Το πρόγραμμα επιτρέπει στους πελάτες να φιλοξενούν συνεδριάσεις με βιώσιμο τρόπο και χωρίς αντίστοιχο κόστος, αντισταθμίζοντας διπλά τις εκπομπές άνθρακα από συναντήσεις και εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε 1.600 ξενοδοχεία του ομίλου παγκοσμίως.

Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος του ευρύτερου προγράμματος Responsible Business που στοχεύει στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα κατά 30%. Από την έναρξη του προγράμματος, ο όμιλος αντιστάθμισε πάνω από 30.300 τόνους CO2 χωρίς κόστος για τους πελάτες του, που ισοδυναμεί με την παύση λειτουργίας περισσότερων από 6.500 αυτοκινήτων.

Σημειώνεται ότι οι συναντήσεις Carbon Negative, Planet Positive συμπληρώνουν τις υβριδικές λύσεις συναντήσεων Hybrid Meetings που ξεκίνησαν το 2020 και προσφέρουν την ευελιξία και τη βελτιστοποίηση του χώρου που χρειάζονται οι ταξιδιώτες, ώστε να ανταποκριθούν καλύτερα στις ραγδαίες αλλαγές του τρόπου ζωής.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας