ΠΟΤ, CNN, Restart Tourism

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (ΠΟΤ) συμπράττει και πάλι με τον ειδησεογραφικό όμιλο CNN δημιουργώντας την διεθνή καμπάνια Restart Tourism για την επανεκκίνηση του τουρισμού το νέο έτος. Στο επίκεντρο της καμπάνιας βρίσκεται ένα βίντεο μόλις 45 δευτερολέπτων που ξεκίνησε να προβάλλεται από εχθές αποκλειστικά στο CNN International και θα συνεχίσει να προβάλλεται μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο. Στόχος είναι το μήνυμα του Restart Tourism να φτάσει σε εκατομμύρια νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο.

Το βίντεο #RestartTourism υπογραμμίζει την ιδιαίτερη ικανότητα του τουρισμού να προσαρμόζεται, να καινοτομεί και να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες για την βιώσιμη ανάπτυξη. Ο γενικός γραμματέας του ΠΟΤ Zurab Pololikashvili δήλωσε για την νέα καμπάνια: «Η επανεκκίνηση του τουρισμού φέρνει νέες ελπίδες και νέες ευκαιρίες για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ο τουρισμός έχει την δύναμη να μας φέρει ξανά κοντά, χαρίζοντας μας αξέχαστες εμπειρίες, να προσφέρει θέσεις εργασίας, να βοηθήσει τις επιχειρήσεις και να προστατέψει τον πολιτισμό και την φυσική κληρονομιά».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του CNN Worldwide Commercial Rani Raad σημείωσε πως το CNN είναι υπερήφανο που προβάλλει αυτό το μήνυμα για τα ταξίδια και την επανεκκίνηση του τουρισμού σε όλο τον κόσμο. «Μετά το τεράστιο πλήγμα που δέχθηκε ο τουρισμός το 2020, στηρίζουμε τους συνεργάτες μας στον ΠΟΤ και τις προσπάθειές τους για να ξεκινήσουν ξανά τα ταξίδια το 2021 φέρνοντας ξανά την ελπίδα, την ανάπτυξη και την ανάκαμψη του τουριστικού κλάδου διεθνώς», είπε ο κύριος Raad.

To #RestartTourism, όπως προαναφέρθηκε, ξεκίνησε να προβάλλεται χθες και θα είναι στον «αέρα» μέχρι τις 10 Ιανουαρίου του 2021. Εκτιμάται πως το μήνυμα του βίντεο θα φτάσει σε περισσότερα από 310 εκατομμύρια σπίτια στην Ασία, στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή και στην Αφρική. Το βίντεο θα διανεμηθεί και από τον ΠΟΤ διαδικτυακά, καθώς και από τα μέλη του ανά τον κόσμο θέλοντας να δώσει ένα θετικό μήνυμα στο τέλος αυτής της πολύ δύσκολης χρονιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας