ρόφημα αμυγδάλου

Στην σειρά Starbucks RTD προστίθεται η νέα επιλογή, το φυτικό ρόφημα αμυγδάλου με καφέ Starbucks: Almond Plant – Based που συνδυάζει καφέ Espresso Roast και φυσικά αρώματα αμυγδάλου.

Η Starbucks προσθέτει την νέα επιλογή Almond Plant- Based  στην αγαπημένη σειρά έτοιμων προς κατανάλωση κρύων ροφημάτων Chilled Classics, που είναι διαθέσιμη σε καταστήματα λιανικής πώλησης στην Ελλάδα.

Το φυτικό ρόφημα αμυγδάλου Almond – Plant Based προσφέρει δυνατή γεύση καφέ Arabica με χαμηλές θερμίδες κατάλληλη όχι μόνο για vegans αλλά και όσους θέλουν να έχουν ένα ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο ζωής. Μία καινούρια πρόταση στα έτοιμα προς κατανάλωση ροφήματα καφέ, ιδανική επιλογή και για τις ημέρες της Σαρακοστής.

Το νέο αυτό κρύο φυτικό ρόφημα καφέ Starbucks, φτιαγμένο από 100% κόκκους καφέ Arabica με πιστοποιήσεις Fairtrade και Vegan είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ και περίπτερα) σε όλη την Ελλάδα με μια ξεχωριστή συσκευασία των 220ml.

Ο Μανώλης Σερφιώτης – Senior Commercial Manager ΜΒΒ για την Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα της Αrla Foods Ελλάς, που παράγει και διανέμει τα κρύα ροφήματα Starbucks RTD, σχολιάζει σχετικά με την κυκλοφορία του νέου προϊόντος: «Η νέα πρόταση φυτικού ροφήματος αμυγδάλου με καφέ Starbucks αποτελεί μία καινοτομία στα έτοιμα συσκευασμένα ροφήματα στην Ελλάδα και προσδίδει ιδιαίτερη αξία στην ήδη αγαπημένη σειρά ροφημάτων Starbucks RTD που διατίθενται στην χώρα μας με επιτυχία εδώ και 5 χρόνια από την Arla Foods. Το νέο κρύο ρόφημα Almond Plant – Based έρχεται να καλύψει τις ανάγκες ολοένα και περισσότερων πελατών μας που επιθυμούν να απολαμβάνουν έντονη γεύση καφέ με ρόφημα φυτικής προέλευσης».

Σημειώνεται ότι όλη η σειρά έτοιμων προς κατανάλωση κρύων ροφημάτων καφέ Starbucks Chilled Classics είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης (σουπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, περίπτερα) από την Arla Foods Ελλάς. Στη σειρά υπάρχουν τα κλασικά ροφήματα καφέ Starbucks Caramel Macchiato, Cappuccino και Latte αλλά και το ξεχωριστό ρόφημα σοκολάτας Starbucks Signature Chocolate.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας