Άκρως εντυπωσιακά είναι τα άμεσα σχέδια του ταξιδιωτικού κολοσσού Royal Caribbean International, καθώς αναμένεται η ναυπήγηση καινούργιων κρουαζιερόπλοιων, η διαμόρφωση και η διάθεση μιας ευρείας γκάμας καινοτόμων στοιχείων και χαρακτηριστικών, αλλά και η δυναμικότερη διείσδυση και αξιοποίηση της τεχνολογίας για νέες εμπειρίες. Στόχος;
Να εξασφαλίσουν τη βέλτιστη εμπειρία στους πιστούς πελάτες, ενώ ταυτόχρονα να προσελκύσουν την επόμενη γενιά ταξιδιωτών.

Οπως παραδέχονται στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας, σήμερα περισσότερο παρά ποτέ, ο χρόνος πραγματοποίησης των διακοπών είναι υπέρ-πολύτιμος, ενώ την ίδια στιγμή το κοινό έχει ακόμη υψηλότερες προσδοκίες και πολλαπλάσιες εναλλακτικές προτάσεις.

Royal Caribbean: «επίθεση» σε όλα τα μέτωπα!Οι πελάτες συνεχίζουν να επενδύουν μεγαλύτερα ποσά στην απόλαυση εμπειριών και στην πραγματοποίηση επιλογών με βάση την ευρεία γκάμα από συναισθηματικά πλεονεκτήματα και οφέλη που προκύπτουν από την επένδυση ποιοτικού χρόνου σε διακοπές και ταξίδια. Υπό αυτό το πρίσμα, στην πρώτη θέση ενδιαφέροντος βρίσκονται οι πλέον προηγμένες όσο και customized περιπέτειες διακοπών που με τη σειρά τους θα οδηγήσουν σε μοναδικές στιγμές, που θα χαραχθούν στη μνήμη κάθε ενδιαφερόμενου και τις οποίες θα αναζητά να επαναλάβει και να βιώσει για ακόμη μια φορά.

Σε ετήσια βάση η εταιρεία Royal Caribbean International φιλοξενεί περί τα 5 εκατομμύρια ταξιδιώτες στα κρουαζιερόπλοια, τα ξενοδοχεία και τα δύο ιδιωτικά νησιά που κατέχει και εκμεταλλεύεται. Σε επίπεδο χωρητικότητας, ο στόλος που διαθέτει σήμερα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 77.061 επιβάτες. Όσο για τα προγράμματά της κατά τα χρονικό διάστημα 2018/19, τα κρουαζιερόπλοια της εταιρείας αναμένεται να επισκεφτούν συνολικά 260 προορισμούς σε 68 χώρες, σε 6 ηπείρους.

Royal Caribbean:  «επίθεση» σε όλα τα μέτωπα!

Έχοντας τα ανωτέρω ως μια ικανή «βάση», η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα αρκούντως φιλόδοξο επιχειρηματικό πλάνο σε ό,τι αφορά την επόμενη ημέρα, που κινείται πέρα και πάνω απ’ ό,τι μπορεί να προσδιοριστεί απλά και μόνο ως μια τυπική κρουαζιέρα. Κι αυτό, καθώς η Royal Caribbean International επιθυμεί να εξασφαλίσει και να προσφέρει το… απροσδόκητο, ισχυροποιώντας και διευρύνοντας την ίδια στιγμή την πελατειακή της βάση, προσθέτοντας κι άλλες, άκρως ενδιαφέρουσες «γεύσεις» που απευθύνονται σε μεγαλύτερο αριθμητικά κοινό. Έτσι ικανοποιεί ακόμη περισσότερα ενδιαφέροντα και «θέλω» των πελατών της.

Επενδύσεις που αγγίζουν το $1 δισεκατομμύριο!

Η εταιρεία έχει φτάσει στο σημείο να επενδύσει σε πρώτη φάση περίπου 900 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να ναυπηγηθούν 10 ακόμη σκάφη μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.
Αυτά τα νέας τεχνολογίας, πλήρως εξοπλισμένα πλοία θα εισάγουν στη διεθνή αγορά ένα διευρυμένο πλαίσιο καινοτόμων χαρακτηριστικών και νέων εμπειριών για τους πελάτες, συνδέοντας το brand name της εταιρείας με μια κορυφαία πρόταση διακοπών, που απευθύνεται σε κάθε τύπο επιβάτη: Από τους μεμονωμένους, νεανικής ηλικίας πελάτες, μέχρι οικογένειες και ομάδες επιβατών.

Η Royal Caribbean International θα επενδύσει σε πρώτη φάση περίπου 900 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να ναυπηγηθούν 10 ακόμη σκάφη μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, που θα εισάγουν στη διεθνή αγορά ένα διευρυμένο πλαίσιο καινοτόμων χαρακτηριστικών και νέων εμπειριών για τους πελάτες.

Όλα αυτά και άλλα πολλά «αμπαλάρονται» εκ μέρους της Royal Caribbean International σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα με την επωνυμία «Royal Amplified», που έχει πολλαπλό σκοπό: Την επίτευξη της διαρκούς καινοτομίας και την αναγκαιότητα να παραμείνει μπροστά από τις εξελίξεις και τον ανταγωνισμό, αλλά και τη διασφάλιση της ικανοποίησης και της πρόκλησης θετικής έκπληξης προς τους επιβάτες-πελάτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας