Ροζ σοκολάτα από τη Nestlé Ιταλίας

Η Nestlé Ιταλίας έχει χρησιμοποιήσει τη ροζ σοκολάτα για να δημιουργήσει μια νέα περιορισμένη έκδοση πραλινών.

Η Nestlé έγινε η πρώτη εταιρεία, που έκανε εμπορικά διαθέσιμη τη ροζ σοκολάτα, με την παρουσίαση της ροζ KitKat στην Ιαπωνία και τώρα ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει τη ροζ σοκολάτα, με την ονομασία, Baci Perugina, που θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στην ιταλική αγορά.

Η σοκολάτα Ruby, όπως ονομάζεται, προέρχεται από ρουμπινί κακάο, έχει μια ελαφρώς φρουτώδη γεύση και ένα φυσικό ροζ χρώμα και δημιουργήθηκε από την ελβετική σοκολατοποιία, Barry Callebaut, μετά από μια δεκαετία ερευνών.

Η Nestlé υποστηρίζει ότι το νέο προϊόν, Baci Perugina, θα έχει την ίδια γέμιση gianduia, και ένα τραγανό φουντούκι που συναντάμε στις παραλλαγές σοκολάτας γάλακτος και bitter, αλλά με επίστρωση ροζ σοκολάτας, γεγονός που δημιουργεί μια νέα εμπειρία γεύσης.

Το περιορισμένης κυκλοφορίας προϊόν θα είναι διαθέσιμο από τα ιταλικά supermarket, τόσο σε κουτί των 150g, όσο και σε σωληνοειδές κουτί των τριών τεμαχίων.

Σημειώνεται ότι αναφορικά με την ροζ KitKat η Nestle συμφώνησε με την εταιρεία Barry Callebaut AG της Ζυρίχης, την εταιρεία που δημιουργεί ρουμπινί σοκολάτες, δίνοντάς της αποκλειστικά δικαιώματα για έξι μήνες για το πρωτοποριακό προϊόν με τη ρόδινη απόχρωση και τη φυσική γεύση φρούτων, που είναι όξινη αλλά και γλυκιά. Οι σοκολάτες θα αρχίσουν να πωλούνται στα καταστήματα KitKat στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα καθώς και στο διαδίκτυο από σήμερα, εξασφαλίζοντας τους λάτρεις της σοκολάτας πρόσβαση πριν από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας