Σακέρι

Η κυρία Λία Παναγούλια, βοηθός και συνεργάτιδα του γνωστού Ιταλού chef Πίνο Σακέρι μίλησε στο TourMarket για τις υπηρεσίες Consulting που προσφέρει ο Σακέρι στους επαγγελματίες του κλάδου.

Όπως ανέφερε η Λία Παναγούλια, ο chef αναλαμβάνει «from Α to Ζ» μια κουζίνα: Από το «κτίσιμό» και την επάνδρωση της με το κατάλληλο προσωπικό, μέχρι την κατάρτιση του μενού. «Αναλαμβάνει να επανδρώσει την κουζίνα από την αρχή. Αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνει όλη την διαδικασία, από το να την κτίσει μέχρι να Σακέριτην στελεχώσει με αξιόλογο προσωπικό ενώ φυσικά επιμελείται και το μενού. Αυτό γίνεται στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει επεκταθεί και στο εξωτερικό».

Η κυρία Παναγούλια τόνισε μάλιστα ότι τόσο η ομάδα όσο και ο ίδιος ο chef είναι ανοικτός σε νέες προτάσεις ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην έκθεση λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η έκθεση είναι όπως κάθε χρόνο πολύ ενδιαφέρουσα γιατί μπορεί ο επαγγελματίας να έρθει και να βρει πολλά πράγματα μαζεμένα και να επιλέξει ανάλογα με τα θέλω του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας