Σαντορίνη, Μύκονος, Νάξος υπό τον έλεγχο της ΑΑΔΕ

Σαντορίνη, Μύκονος, Νάξος υπό τον έλεγχο της ΑΑΔΕΜπαράζ ελέγχων πραγματοποιεί η ΑΑΔΕ σε Σαντορίνη, Μύκονο και Νάξο ξαφνιάζοντας και τους πιο προετοιμασμένους επαγγελματίες της εστίασης που περίμεναν τις αιφνιδιαστικές επισκέψεις να ξεκινήσουν σχετικά αργότερα.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ελεγκτές των ΔΟΥ Ρόδου και Σύρου έκαναν, αιφνιδιαστικά την εμφάνισή τους το τριήμερο της Πρωτομαγιάς με το σύνολο των παραβάσεων που διαπιστώθηκαν σε Σαντορίνη-Μύκονο-Νάξο, από 30/4 έως 2/5/2018, να είναι 156.

Συγκεκριμένα, στη Μύκονο διαπιστώθηκαν σε 12 επιχειρήσεις 62 παραβάσεις και σε μία ειδικά επεβλήθη χρηματική κύρωση 1.000 ευρώ, που επρόκειτο για εστιατόριο και ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενώ στη Νάξο επεβλήθη πρόστιμο χρηματική κύρωσης 1.380 ευρώ για 16 μη εκδόσεις αποδείξεων παροχής υπηρεσιών.

Όσον αφορά την Σαντορίνη το σύνολο των παραβάσεων το τριήμερο ήταν 93 σε 26 επιχειρήσεις ενώ σε 5 από αυτές επεβλήθη η προβλεπόμενη ποινή του 48ωρου λουκέτου με τις υπόλοιπες να σημειώνουν από μια έως 10 παραβάσεις.

Και ακόμα δεν ξεκίνησε καλά –καλά το καλοκαίρι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας