Σε νέους προορισμούς πετάει η Turkish Airlines

Για νέους προορισμούς «άνοιξε φτερά» η Turkish Airlines που θα πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις Bodrum-London δύο φορές την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, υπογράφοντας συμφωνία πτήσεων με κοινό κωδικό (codeshare agreement) με την Belavia.

Πιο αναλυτικά η τουρκική αεροπορική εταιρία πρόσθεσε το Krasnodar στο δίκτυό της με πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις. Το Krasnodar είναι ο 10ς προορισμό που εξυπηρετεί η εταιρεία στη Ρωσία μαζί με πτήσεις από και προς: Moscow, St. Petersburg, Sochi, Rostov, Kazan, Ekaterinburg, Voronezh, Samara και Ufa ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ξεκινάει πτήσεις προς τις Comoros, τον 53ο προορισμό που εξυπηρετεί στην Αφρική φτάνοντας τελικά να εξυπηρετεί 122 χώρες και 304 προορισμούς συνολικά.

Η Moroni επίσης προστέθηκε στο δίκτυο πτήσεων της Turkish Airlines και αποτελεί τον 53ο προορισμό που εξυπηρετεί η εταιρεία στην Αφρική μαζί με τους ακόλουθους προορισμούς: Bamako, Seychelles, Freetown, Lagos, Accra, Djibouti, Addis Ababa, Zanzibar, Johannesburg, Mauritius, και πολλούς άλλους.

Η Turkish Airlines πραγματοποιεί συνολικά 90 πτήσεις την εβδομάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβάνοντας τους εξής προορισμούς: London, Manchester, Birmingham και Edinburgh.

Παράλληλα, η Turkish Airlines και η Belavia–Belarusian Airlines, ο εθνικός αερομεταφορέας της Λευκορωσίας, ανακοίνωσαν συμφωνία πτήσεων με κοινό κωδικό (codeshare agreement) με ισχύ από την 1η Μαΐου 2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας