ΣΕΕΜΕ

Την πρώτη τους συνέλευση για το 2019 και 12η στο σύνολο πραγματοποίησαν τα μέλη του ΣΕΕΜΕ το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στα Ιωάννινα.

Τα μέλη του Μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης, από το σύνολο της επικράτειας, ανταποκρίθηκαν με αξιόλογη συμμετοχή στο κάλεσμα του Δ.Σ., γεγονός που οδήγησε σε καρποφόρες συζητήσεις, γόνιμους προβληματισμούς και σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Τι αφορούσε η ημερήσια διάταξη

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορούσαν στον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό του 2018, στον προγραμματισμό της τρέχουσας χρονιάς καθώς και σε επίκαιρα ζητήματα του κλάδου που χρήζουν ανάγκη συνεργασίας και κοινής προσπάθειας από πλευράς των μελών.

ΣΕΕΜΕΌπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ακολούθησε η βράβευση μελών του ΣΕΕΜΕ που έχουν συμβάλει είτε με την μακρόχρονη παρουσία και προσφορά τους είτε με τη σύγχρονη επιχειρηματική τους δράση συμβάλλοντας στην εξωστρέφεια του κλάδου.

Οι κοι Λάππας Βασίλης και Λάππας Δημήτρης, ο κος Παπαθανασίου Φραγκίσκος και ο κος Ιωαννίδης Δημοσθένης βραβεύτηκαν για την πολυετή και ιδιαίτερα αξιόλογη παρουσία τους όλα αυτά τα χρόνια καθώς και η εταιρεία: ΕΥΡΩΨΥΚΤΙΚΗ DESIGN ΑΕΒΕ, για την αξιοσημείωτη εξαγωγική της δράση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας