Η Onity, κορυφαίος κατασκευαστής ξενοδοχειακών ηλεκτρονικών κλειδαριών με 4.000.000 κλειδαριές εγκατεστημένες σε περισσότερα από 30.000 ξενοδοχεία σε 115 χώρες, αναβάθμισε την εμφάνιση, τις δυνατότητες και την ασφάλεια των κλειδαριών της με την νέα έκδοση Trillium.

Η νέα σειρά κλειδαριών Trillium χαρακτηρίζεται απο έναν λεπτότερο σχεδιασμό, προσαρμοσμένο στην σύγχρονη αισθητική του ξενοδοχείου και από υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας και τεχνολογίας.

Οι κλειδαριές Trillium συνεργάζονται με τον νέο κωδικοποιητή OnPoint, ο οποίος αποδεσμεύει τον υπάλληλο υποδοχής από τον πάγκο της reception και επιτρέπει την διαχείρηση του συστήματος από οποιοδήποτε σημείο μέσω tablet ή φορητού PC.

Επίσης με την εφαρμογή DirectKey δίνεται η δυνατότητα στον πελάτη να παρακάμπτει την αναμονή στη reception και να ανοίγει την πόρτα του δωματίου με το δικό του smartphone.

Η σειρά Trillium είναι διαθέσιμη σε 2 σχέδια, πλάκα & ροζέτα, 3 διαφορετικές τεχνολογίες κάρτας (mag-stripe, RFID & NFC) και 3 διαφορετικούς  μηχανισμούς κλειδώματος (EURO, ANSI & DIN).

Επιπλέον διατίθεται σε 7 φινιρίσματα και με 5 διαφορετικά σχέδια λαβής.

Η νέα κλειδαριά Trillium είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει μία εύκολη αναβάθμιση σε προ-υπάρχουσες εγκαταστάσεις προσαρμοζόμενη στην αρχική προετοιμασία της πόρτας.

Με πιστοποίηση αντοχής BHMA 156.13/25 και πιστοποίηση πυραντοχής UL10C(3 ώρες).

Η κλειδαριά Trillium διατείθεται και υποστηρίζεται από την εταιρεία  ΣΠΥΡΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (www.spyratos.eu)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας