Η κουλουροποιία TSANOS βρέθηκε για μια ακόμα χρονιά στην SIAL 2018 και στο περίπτερο παρουσίασε τα νέα προϊόντα που μέσω της έκθεσης λανσάρει στην αγορά τω τροφίμων.

Όπως εξήγησε αποκλειστικά στο TourMarket η κα. Τσάνου η TSANOS έχει βγάλει μια καινούργια σειρά κριτσινιών που παρουσιάζεται για πρώτη φορά μέσω της Sial 2018.

«Η πρώτη υλη αυτής της νέας σειράς είναι τα super foods τα οποία είναι πολύ της μόδας. Οι καταναλωτές τα χρησιμοποιούν διότι έχουν διάφορες ιδιότητες ωφέλιμες για τον οργανισμό. Έχουμε το Κινόα με δενδρολίβανο, κριτσίνι chia με μάραθο κριτσίνι παντζάρι και κριτσίνι κουρκουμά με κόλιανδρο. Αυτά δεν υπάρχουν στην αγορά τα παρουσιάζουμε πρώτη φορά στην Sial. Και δεν υπάρχουν γενικώς στην αγορά αυτές οι γεύσεις κριτσινιών είμαστε οι πρώτοι που τα βγάζουμε. Είναι γευστικά χωρίς συντηρητικά και χωρίς πρόσθετα. Έχουν βγει σε καινούργια συσκευασία, μικρή, των 50 γραμμαρίων το λεγόμενο το on the go packaging για τον εργαζόμενο, για σνακ στο σχολείο και ένα γρήγορο σνακ».

Λίγα λόγια για την TSAΝΟS

Στην κουλουροποιία TSANOS στόχος είναι η διατήρηση των παραδόσεων, των συνταγών και των γεύσεων της Ηπείρου με τα προϊόντα να γίνονται με αγνά και φρέσκα υλικά, χωρίς συντηρητικά με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Η TSANOS διαθέτει ευρεία ποικιλία προϊόντων για όλες τις προτιμήσεις της οικογένειας και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ίδια η εταιρεία, τα προϊόντα αφορούν: «Από τον Καπετάν Γιάννη που συνοδεύει το ουζάκι του με τα κουλούρια χωρίς ζάχαρη μέχρι τη Σοφούλα που παίρνει για το κολατσιό της τα Τσανάκια στο σχολείο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας