σωστό προσωπικό

Η σημασία του να επιλέξει ο επαγγελματίας της εστίασης το σωστό προσωπικό τονίσθηκε στην ενότητα «Finding the Right Person for the Right Job at the F&B Department» στα πλαίσια του Beer and Spirit Show.

Ομιλητές ήταν οι κ.κ. Στεφανακίδης Κωνσταντίνος – Εκπαιδευτικός Επισιτισμού & Φιλοξενίας – Διεύθυνση Τουριστικής Εκπαίδευσης Υπουργείου Τουρισμού, Νικόλας Μπίρης – HR Manager Hotel- Titania Athens.

σωστό προσωπικόΟι κ.κ. Στεφανακίδης και Μπίρης μίλησαν για τις σημαντικότητα του σωστού προσωπικού τόσο στο χώρο του επισιτισμού όσο και στο χώρο της φιλοξενίας. Ένας παράγοντας που συμβάλλει καθοριστικά στην προσέλκυση πελατών και γενικότερα στην πορεία μιας επιχείρησης. Τόνισαν δε, πως ο όρος «σωστό προσωπικό» δεν εξασφαλίζεται μόνο από τα τυπικά προσόντα αλλά και από εξαιρετικά σημαντικές λεπτομέρειες, όπως η καθαριότητα του, το άρωμα του, η ευγένεια του αλλά και η σωστή εμφάνιση του που αυτό δεν αφορά καθόλου την ομορφιά.

Εν κατακλείδι, επεσήμαναν πως ο σωστός επιχειρηματίας κατά την πρόσληψη προσωπικού δε θα πρέπει να ενδιαφέρεται αποκλειστικά για τη γλωσσομάθεια η την κτήση πολλών μεταπτυχιακών στους εκάστοτε υπαλλήλους αλλά πόσο κατάλληλος είναι ο ίδιος ο άνθρωπος για τη συγκεκριμένη θέση. «Την επιχείρηση την κάνει ο άνθρωπος» κατέληξαν συγκεκριμένα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας