Στα ύψη ο τουρισμός στη Μήλο

Άκρως θετικά είναι τα νέα για τον τουρισμό στο νησί της Μήλου, εξαιτίας των νέων ακτοπλοϊκών συνδέσεων και των κρουαζιέρων που έρχονται στο νησί με επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.τουρισμός στη Μήλο

Πιο αναλυτικά ο τουρισμός στη Μήλο αναμένεται να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το επόμενο διάστημα με την έναρξη της νέας καλοκαιρινής γραμμής που θα φέρνει τους τουρίστες απευθείας στη Μύλο σε 3 ώρες και 15 λεπτά με το «Celestyal Crystal» να κάνει «ποδαρικό» στο νησί και να ακολουθούν τα KNOSSOS PALACE και FESTOS PALACE των Μινωικών Γραμμών.

Η νέα γραμμή θα ισχύει από 5 Ιουλίου έως και 9 Σεπτεμβρίου 2018, με αναχωρήσεις κάθε Πέμπτη και Κυριακή στα ημερήσια καλοκαιρινά δρομολόγια από Πειραιά και από Ηράκλειο αντίστοιχα, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στο κυκλαδίτικο νησί να είναι προσβάσιμο σε πολύ σύντομο διάστημα διαδρομής τόσο από τον Πειραιά όσο και από το Ηράκλειο.

Όπως ανέφερε χαρακτηρισιτκά ο Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων κ. Θεόδωρος Κόντες «Η Μήλος, μέσω της δημοτικής αρχής, έχει κάνει τεράστιο αγώνα τα προηγούμενα χρόνια ώστε να μπορέσει να ενταχθεί στο πρόγραμμα της κρουαζιέρας αναδεικνύοντας τις ομορφιές του νησιού στις Δυτικές Κυκλάδες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας