Στη Χίο θα διεξαχθεί το «Navigator Shipping Weekend»

Στις 21-23 Σεπτεμβρίου αναμένεται να διεξαχθεί στη Χίο το «Navigator Shipping Weekend» το συνέδριο για την ανάδειξη της ελληνικής ναυτιλίας στην Χίο στα πλαίσια του οποίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί και το 18ο Ναυτιλιακό Συνέδριο της Navigator, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Το «Navigator» αποτελεί το μακροβιότερο ελληνικό ναυτιλιακό συνέδριο που διοργανώνεται με ιδιωτική πρωτοβουλία στον Ελλαδικό χώρο σε ετήσια βάση από το 2001 και έχει επιτύχει την καθιέρωση ανοιχτού διαλόγου και ενημέρωσης των συμμετεχόντων σε καίρια ζητήματα που απασχολούν την ναυτιλία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Το συνέδριο κάθε χρόνο τιμά νησιά και μέρη της Ελλάδας που έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη της ναυτιλίας, όπως οι Οινούσσες, η Ύδρα, η Λέσβος, η Χίος και ο Πειραιάς ενώ φέτος οι αρμόδιοι αποφάσισαν να τιμήσουν τη Χίο δια ζώσης, πραγματοποιώντας τόσο το Navigator Forum, όσο και άλλες εκδηλώσεις, στο νησί που αποτελεί τη γενέτειρα πολλών εφοπλιστών, στελεχών και ναυτικών της ελληνικής ναυτιλίας και κατ’ επέκταση έναν από τους σημαντικότερους ελληνικούς παραδοσιακούς ναυτότοπους.

Τα ενδεικτικά θέματα που θα συζητηθούν στο «18ο Navigator 2018 – The Shipping Decision Makers Forum» φέτος είναι: τάσεις τις αγοράς, λιμάνια και εφοδιαστική αλυσίδα, καινοτομία και τεχνολογία, εκπαίδευση, περιβαλλοντική νομοθεσία, διεθνείς κανονισμοί του IMO.

Ενδεικτικό πρόγραμμα – Navigator Shipping Makers Weekend

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 :

Αφίξεις στη Χίο αεροπορικώς ή ακτοπλοϊκώς

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018:

11:00 – 16:00: 18th Navigator Forum – Πανεπιστήμιο Αιγαίου

16:00 – 20:00: Ελεύθερο Απόγευμα

20:00: Παραδοσιακό Χιώτικο Γλέντι στον “Πάσσα” στη Λαγκάδα με ζωντανή μουσική

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018:

11:00 – 15:00: Ξενάγηση στο Μουσείο της Μαστίχας & στα Μαστιχοχώρια

Απογευματινές Αναχωρήσεις

**Η συμμετοχή στο Navigator Forum, το Χιώτικο γλέντι και την ξενάγηση στο Μουσείο και τα Μαστιχοχώρια, όπως και η μετακίνηση από και προς τους παραπάνω προορισμούς είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας