Η μεγαλύτερη παγκοσμίως επαγγελματική πλατφόρμα για τους γαμήλιους προορισμούς θα φιλοξενηθεί το 2020 στην Ελλάδα. Το Mitsis Alila Resort & Spa, που βρίσκεται στη Ρόδο, κέρδισε το διαγωνισμό και θα είναι ο επίσημος οικοδεσπότης του 7ου Ετήσιου Συνεδρίου Destination Wedding Planners (DWP), που θα πραγματοποιηθεί 1 έως 3 Απριλίου του 2020. Στο ultra-all-inclusive, 5* ξενοδοχείο Mitsis Alila Resort & Spa θα παρευρεθούν πάνω από 500 ειδικοί στους πολυτελείς γάμους από περισσότερες από 70 χώρες, με στόχο να αναδείξουν τις τελευταίες τάσεις στη βιομηχανία των γάμων, τους κορυφαίους προορισμούς, τους χώρους διοργάνωσης, τους δημιουργικούς συνεργάτες και τις υπηρεσίες που προσφέρονται, για να έρθουν σε επαφή και κυρίως, να συνεργαστούν μεταξύ τους.

Το πολυτελές και πολυβραβευμένο Mitsis Alila Resort & Spa, γνωστό για την όμορφη τοποθεσία, την εκπληκτική αρχιτεκτονική, τη διεθνή γαστρονομία και την απαράμιλλη αυθεντική ελληνική φιλοξενία, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για γαμήλιες και άλλες πολυτελείς εκδηλώσεις. Για τη φιλοξενία των ειδικών στον κλάδο των γαμήλιων προορισμών το 2020, ο κ. Λευτέρης Τσουκαλάς, Γενικός Διευθυντής του Mitsis Alila Resort & Spa, δήλωσε: “Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε το Συνέδριο Destination Wedding Planners στο Mitsis Alila Resort & Spa! Είναι μεγάλη τιμή που το ξενοδοχείο μας, χάρη στη μοναδική του τοποθεσία, τις εγκαταστάσεις, το επίπεδο των υπηρεσιών και τη συνολική του ατμόσφαιρα, έχει επιλεγεί ως ο Επίσημος Διοργανωτής – Συνεργάτης για το 7ο Ετήσιο Συνέδριο DWP τον ερχόμενο Απρίλιο. Υποσχόμαστε να φιλοξενήσουμε ένα πραγματικά μοναδικό και αξέχαστο Συνέδριο Γάμου!

Τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα συγκαταλέγεται στους κορυφαίους γαμήλιους προορισμούς, ενώ η Ρόδος αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τη διοργάνωση γάμων. Από το 2015, η ελληνική βιομηχανία γάμου αναπτύσσεται διαρκώς, με μεγέθη που ξεπερνούν τα 80.000 δολάρια μόλις σε ένα χρόνο. Έχοντας αναδειχθεί ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση παγκοσμίως, αδιαμφισβήτητα η διοργάνωση του συνεδρίου θα ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της Ελλάδας στη βιομηχανία γάμων και εκδηλώσεων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας