Στην Αθήνα τα World Travel Awards 2018 από την ΗotelBrain

Μια πολύ σημαντική διοργάνωση εξασφάλισε η ΗotelBrain για την Ελλάδα καθώς ανέλαβε να διοργανώσει την Ευρωπαϊκή απονομή των World Travel Awards 2018, στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 30 Ιουνίου 2018.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της HotelBrain, Πάνος Παλαιολόγος, μια τόσο σημαντική διοργάνωση για τον Τουρισμό έχει λόγο να γίνεται στην Ελλάδα καθώς πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία να στραφούν τα βλέμματα στη χώρα μας, τον πιο δυναμικό τουριστικό προορισμό της Ευρώπης.

Ο θεσμός των Παγκόσμιων Βραβείων Τουρισμού έκανε την εμφάνιση του πριν από 25 χρόνια (1993) με σκοπό να επιβραβεύει την ποιότητα και την υπεροχή σε όλους τους τομείς της Τουριστικής Βιομηχανίας. Σήμερα θεωρούνται παγκοσμίως ως τα Όσκαρ του Τουρισμού και η ετήσια τελετή που πραγματοποιείται συγκεντρώνει τις σημαντικότερες διεθνώς προσωπικότητες του Τουρισμού

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο και Ιδρυτή των World Travel Awards, Graham Cooke:

«Το 2018 είναι ένα πολύ ξεχωριστό έτος, καθώς γιορτάζουμε την 25η επέτειό μας ως θεσμός, και δεν θα μπορούσα να σκεφτώ έναν καλύτερο προορισμό για να φιλοξενήσει την φετινή τελετή από την Αθήνα – την πανέμορφη ιστορική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Επίσης, είναι μεγάλη μας τιμή να συνεργαζόμαστε με την HotelBrain – που αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα success stories του τουρισμού. Ανυπομονώ να καλωσορίσω την ελίτ της Ευρώπης στον τομέα των ταξιδιών και του τουρισμού στην μαγευτική Ελλάδα στις 30 Ιουνίου, σε μια από τις πιο σημαντικές βραδιές της 25χρονης ιστορίας μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας