Στην Αθήνα το IMTJ Medical Travel Summit

Το IMTJ Medical Travel Summit, η σημαντικότερη διοργάνωση για τον Ιατρικό Τουρισμό, πραγματοποιείται από την αιγίδα της ΕΛΙΤΟΥΡ στις 21 με 24 Μαΐου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens.

Πρόκειται για μία υψηλού επιπέδου διοργάνωση, με διεθνές κύρος, η οποία αφορά εταιρείες και ιδιώτες που ασχολούνται ή σκοπεύουν να δραστηριοποιηθούν στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο του ιατρικού τουρισμού.

Το IMTJ Medical Travel Summit είναι η πρώτη και μεγαλύτερη συλλογική προσπάθεια στη χώρα, με σκοπό την ανάδειξη και την εδραίωση της Ελλάδας ως κορυφαίου προορισμού στον χάρτη του διεθνούς ιατρικού τουρισμού καθώς προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες εκπαίδευσης αλλά και ανάπτυξης σχέσεων με φορείς και ισχυρούς παράγοντες του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως.

Όσοι βρεθούν στην διοργάνωση θα έχουν την τύχη να γνωρίσουν από κοντά εξαιρετικούς ομιλητές που δραστηριοποιούνται στον χώρο του ιατρικού τουρισμού αλλά και τους σημαντικότερους φορείς και παρόχους υγείας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επίσης οι συναντήσεις B2B που θα γίνουν φέρνουν σε επαφή αγοραστές υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού και διεθνών ασθενών με παρόχους και προμηθευτές που αναζητούν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας