Μία από τις μεγαλύτερες και πληρέστερες διοργανώσεις της προετοιμάζει με εντατικούς ρυθμούς η FOOD EXPO 2023, καθώς οι εκθέτες της αναμένεται να ξεπεράσουν τους 1.300. Πρόκειται για μια σημαντική εμπορική συνάντηση 1.050 Ελλήνων και 250 ξένων εκθετών, με 32.000 Έλληνες επισκέπτες και 3.400 διεθνείς αγοραστές, από συγκεκριμένες αγορές στόχους.

H FOOD EXPO θα πραγματοποιηθεί 18-20 Μαρτίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo και θα αποτελέσει για ακόμη μία φορά το κορυφαίο εμπορικό γεγονός για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας.

Με 1.300 Έλληνες και ξένους εκθέτες, 50.000 τ.μ εκθεσιακής επιφάνειας και εδραιωμένο το διεθνές της κύρος, η FOOD EXPO 2023, θα αποτελέσει για ακόμα μία φορά το σημαντικότερο ραντεβού της χρονιάς για τα Τρόφιμα και Ποτά, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α Ευρώπης. Η FOOD EXPO προετοιμάζεται δυναμικά έτσι ώστε από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου να καλωσορίσει χιλιάδες Έλληνες και ξένους επισκέπτες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης που θέλουν να ανακαλύψουν ποιοτικά τρόφιμα και ποτά και να κλείσουν ουσιαστικές συμφωνίες.

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας