Στο Grace Mykonos η έκθεση «Paintings & Ceramics» του Γιώργου Χαδούλη

Στο Grace Mykonos η έκθεση «Paintings & Ceramics» του Γιώργου ΧαδούληΤο πολυτελές boutique ξενοδοχείο Grace Mykonos, σε συνεργασία με τη Γκαλερί Σκουφά, παρουσιάζει την έκθεση «Paintings & Ceramics» του Γιώργου Χαδούλη.

Η έκθεση που ξεκίνησε στις 8 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου αποτελεί ένα μοναδικό ταξίδι στον πολύχρωμο κόσμο του καλλιτέχνη και περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής και κεραμικά. Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 21 Ιουλίου στις 20:30, παρουσία του καλλιτέχνη.Η έκθεση που ξεκίνησε στις 8 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου αποτελεί ένα μοναδικό ταξίδι στον πολύχρωμο κόσμο του καλλιτέχνη και περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής και κεραμικά. Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 21 Ιουλίου στις 20:30, παρουσία του καλλιτέχνη.

Γεννημένος στην Αθήνα το 1966, ο Γιώργος Χαδούλης ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε στην École des Beaux-Arts στο Παρίσι και έκτοτε ακολουθεί μια καλλιτεχνική πορεία γεμάτη πάθος για τη ζωγραφική και τις προκλήσεις της.

Αξιοποιώντας μια ευρεία γκάμα μέσων και υλικών, ο Γιώργος Χαδούλης μελετά σε βάθος τη φύση της αντίληψης και της αναπαράστασης. Η κεραμική κατέχει επίσης κεντρικό ρόλο στην εργογραφία του. Εμπνευσμένα από τη φύση, τη μυθολογία και τις ανθρώπινες μορφές, τα κεραμικά του Χαδούλη αποτυπώνουν συχνά την ευφορία του μεσογειακού καλοκαιριού. Συνδυάζοντας την πνευματική αυστηρότητα με την αισθητική απόλαυση, ο καλλιτέχνης και το έργο του μας προσκαλούν σε έναν κόσμο αυθόρμητου αισθησιασμού που ακτινοβολεί χαρά και αισιοδοξία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας