Περισσότεροι από 90 υποψήφιοι έχουν επιλεγεί για τα Διεθνή Βραβεία Ταξιδιών και Τουρισμού (ITTA) στο WTM London για το 2019. Το πρόγραμμα, για δεύτερη χρονιά, γιορτάζει τα καλύτερα ταξίδια και τον τουρισμό σε παγκόσμια κλίμακα. Τα ITTA βραβεύουν την επιτυχία προορισμών, τουριστικών συμβουλίων, εταιρειών ιδιωτικού τομέα και τα άτομα που εργάζονται στην τουριστική βιομηχανία.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε ακροατήριο με πάνω από 500 κορυφαίες προσωπικότητες της βιομηχανίας, κατά τη διάρκεια τελετής απονομής βραβείων στο Magazine London στις 4 έως 6 Νοεμβρίου. Ο  χώρος εκδηλώσεων, ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το χώρο του WTM του Λονδίνου, το ExCeL, προσφέρει μια υπερσύγχρονη εμπειρία με εκπληκτική θέα στην πόλη.

Τα ITTA, που παρουσιάστηκαν από την WTM και υποστηρίχθηκαν από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού UNWTO, υποδέχτηκαν μια σειρά διακεκριμένων κριτών για να αξιολογήσουν την πρώτη ομάδα κατηγοριών και οι υποψήφιοι έχουν επιλεγεί. Οι κριτές εμπειρογνωμόνων καταρτίστηκαν από κορυφαίες οργανώσεις της βιομηχανίας, όπως το WTTC, τον Διεθνή Αεροπορικό Όμιλο, την Adobe, την Earth Changers, το London & Partners, το Euromonitor International, το PRCA για τις δημόσιες σχέσεις και το Global Wellness Institute.

Η κατηγορία Best Destination, που εισήχθη για το 2019, είδε μια συντριπτική ανταπόκριση με περισσότερες από 20 εγγραφές. Για να μπορέσουν οι κριτές να συγκρίνουν τις συμμετοχές δίκαια αυτή η κατηγορία χωρίζεται τώρα σε χώρα, πόλη και περιφέρεια δημιουργώντας τρεις ξεχωριστές κατηγορίες.

Η Nicole Smart, διοργανώτρια των βραβείων, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι καθώς έχουμε ακόμη περισσότερες συμμετοχές για το 2019 σε σχέση με την εναρκτήρια εκδήλωση πέρυσι. Νομίζω ότι αυτό και μόνο δείχνει τεράστια υποστήριξη από τη βιομηχανία. Είμαστε ευχαριστημένοι τόσο με τον όγκο και την ποιότητα των συμμετοχών, όσο και με τους υποψηφίους που εισέρχονται από όλο τον κόσμο, από προορισμούς τόσο διαφορετικούς όπως η Δομινικανή Δημορκατία, το Μαντία Πραντές στην Ινδία, το Χονγκ Κονγκ, το Μπραμπάντ στην Ολλανδία και τη Σάντα Μόνικα, καθώς δείχνουν πώς ο τουρισμός διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στις οικονομίες των διαφόρων πόλεων και περιφερειών. Οι κριτές μας εντυπωσιάστηκαν πολύ από την εξαιρετική ποιότητα των συμμετοχών και όσοι βρίσκονται στην λίστα γνωρίζουν ότι έχουν φθάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο καθώς θα είναι μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο«.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας