Στο Ναύπλιο ο Εμίρης του Ντουμπάι

Στο Ναύπλιο βρίσκεται ο Εμίρης του Ντουμπάι με την θαλαμηγό του να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Το εντυπωσιακό 110 μέτρων yacht Radiant ιδιοκτησίας του Eμίρη του Ντουμπάι Abdullah Al Futtaim με σημαία Νήσων Κέιμαν έχει δέσει στο Ναύπλιο μαγεύοντας τους περαστικούς.

Η υπερπολυτελής θαλαμηγός, κατασκευάστηκε το 2009 στο διάσημο ναυπηγείο Lürssen. Είναι σχεδιασμένη από τον Tim Heywood, ενώ εσωτερικά φέρει την υπογραφή του Glenn Pushelberg. Αρχικά το σκάφος ναυπηγήθηκε για λογαριασμό Ρώσου μεγιστάνα, ο οποίος για την απόκτησή του πλήρωσε 150.000.00 ευρώ.

Οικονομικές δυσκολίες όμως τον ανάγκασαν να το πουλήσει και έτσι το 2011 το σκάφος πέρασε στα χέρια του Abdullah Al Futtaim αντί 240.000.000 ευρώ.

Η αξία του σήμερα υπολογίζεται στα 280.000.000 ευρώ που το κατατάσσει στην λίστα με τα 10 πιο ακριβά γιότ του πλανήτη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Radiant, είναι εξοπλισμένο με κανόνια νερού με την ικανότητα να βυθίζουν σκάφη έως 91 μέτρα μακριά, ενώ περιλαμβάνει ακόμη και ένα μικρό ταχύπλοο για σύντομες εξορμήσεις αν χρειαστεί.

Οικογενειακή βόλτα στην πόλη

Η οικογένεια του Eμίρη του Ντουμπάι Abdullah Al Futtaim και η πολυπληθής ομάδα της επισκέφτηκαν το κάστρο Παλαμήδι στο Ναύπλιο αλλά επισκέφθηκαν και το ιστορικό κέντρο της πόλης. Διακριτική ήταν η παρουσία των ανθρώπων που έχουν αναλάβει την προστασία τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας