ΑΛΦΑ

Η μπύρα ΑΛΦΑ, αναγνωρίζοντας την σημασία της διαρκούς προστασίας όλων μας, προχώρησε σε δωρεά προστατευτικών στολών μίας χρήσης για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα των Δήμων και Κοινοτήτων της χώρας. Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία προχώρησε στην κίνηση αυτή με «όχημα» την μπύρα ΑΛΦΑ ως μια πράξη αναγνώρισης σε όλους εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή δράσης, όπως τα ιατρεία και οι κοινωνικές υπηρεσίες όπου επιβάλλεται η χρήση των ειδικών στολών για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Η εταιρεία, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι σε αυτή την δύσκολη περίοδο που όλοι βιώνουμε, έχει ιδιαίτερη σημασία να προχωρήσουμε την στήριξη στις ανθρώπινες σχέσεις ένα βήμα παρακάτω με κινήσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς.

Όπως δήλωσε ο κ. Αλέξανδρος Δανιηλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας: «Η συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και την ΚΕΔΕ για την προσφορά  στολών προστασίας σημαίνει πάρα πολλά για εμάς, καθώς είναι ακόμα μία έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης μας για κοινωνική συνεισφορά και αλληλεγγύη. Η ενότητα και η προσφορά είναι τα διδάγματα της κρίσης αυτής που θα πρέπει να κρατήσουμε και να αποτελέσουν σημεία-κλειδιά για το καλύτερο αύριο που θα έρθει». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας