Λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν, η Zela Jet φέρνει στην Ελλάδα ένα προσιτό ιδιωτικό τζετ, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την OysterJets, μια εταιρεία ιδιωτικών τζετ με έδρα τη Βιέννη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Cessna Citation Mustang μεταφέρει εύκολα τους ταξιδιώτες από οποιοδήποτε σημείο της Ευρώπης προς τα μαγευτικά νησιά της Ελλάδας, και πίσω στην πατρίδα τους, φέρνοντας σε απόλυτη ισορροπία την πολυτέλεια με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Το αεροσκάφος διαθέτει τέσσερα άνετα δερμάτινα καθίσματα υψηλής ποιότητας και προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία καμπίνας για όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς, για τους λάτρεις της περιπέτειας αλλά και για κάθε οικογενειακό ταξίδι με παιδιά ή κατοικίδια.

Η πτήση με το ιδιωτικό τζετ Cessna Citation 510 Mustang ξεπερνά τα συνηθισμένα όρια της άνεσης και ευελιξίας, καθώς οι επιβάτες ορίζουν τις πτήσεις τους από και προς την Ελλάδα βάσει του δικού τους προγράμματος.

Παράλληλα, επωφελούνται από μια εξατομικευμένη ταξιδιωτική εμπειρία με μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, catering της δικής τους επιλογής κατά τη διάρκεια των πτήσεων, και εξυπηρέτηση των ειδικών απαιτήσεών τους. Μια άκρως καταρτισμένη ομάδα από travel experts της Zela Jet και της OysterJets είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω τηλεφώνου, WhatsApp ή email και σε 6 διαφορετικές γλώσσες, για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί ο κάθε ταξιδιώτης.

Όντας το πιο επιτυχημένο αεροσκάφος της τελευταίας δεκαετίας στην κατηγορία των Very Light Jet (VLJ), το Cessna Citation 510 Mustang εκτελεί πτήσεις έως και 3 ωρών και έχει μέγιστη εμβέλεια 1.700 χιλιομέτρων.

Η οικονομική αποδοτικότητα του Mustang προσφέρει την εμπειρία της προσιτής πολυτέλειας στο πλαίσιο των πτήσεων με ιδιωτικό τζετ, με τιμή ανά άτομο που δεν ξεπερνά ένα εισιτήριο Business Class εμπορικής πτήσης.

Με ισχυρούς κινητήρες, το αεροσκάφος Mustang είναι κατάλληλο για πτήσεις σε στενότερους αεροδιαδρόμους που συχνά συναντώνται σε μικρότερα αεροδρόμια ελληνικών νησιών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι αυτή η στρατηγική συμφωνία μεταξύ της Zela Jet και της OysterJets, που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και τη βαθιά πίστη στην άνοδο της ελληνικής αγοράς, στοχεύει στην ενίσχυση του τουρισμού αλλά και της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Τέλος, οι τακτικές πτήσεις με ένα σύγχρονο και προσιτό τζετ αυτής της κατηγορίας στην περιοχή της Ελλάδας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι ο πρώτος φιλόδοξος στόχος αυτής της συνεργασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας