Τζετ

Ολοένα και αυξάνεται τόσο το ενδιαφέρον, όσο και εν τέλει τα ταξίδια που πραγματοποιούν οι Αμερικανοί με ιδιωτικά τζετ, ελέω της πανδημίας του κορωνοϊού, όπως προκύπτει με βάση πρόσφατα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Air Charter Service. Σύμφωνα με την τελευταία, που αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρεία ναύλωσης αεροσκαφών τύπου τσάρτερ σε παγκόσμιο επίπεδο, οι κάτοικοι των ΗΠΑ καταλαμβάνουν την πρώτη θέση των όσων αναζητούν πληροφορίες σχετικά με ταξίδια μέσω ιδιωτικού τζετ. Ακολουθούν οι Βρετανοί, οι Καναδοί, οι Ινδοί, οι Ισπανοί και οι Κινέζοι.

Όπως προκύπτει με βάση τα ίδια στοιχεία, και το πλήθος των ενδιαφερομένων να ταξιδέψουν και δη εντός πολύ σύντομου χρονικού διαστήματος από την στιγμή της γνωστοποίησης της πρόθεσής τους έχει αυξηθεί σημαντικά. Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια του Ιουλίου, το 44% των κρατήσεων για ταξίδια αναψυχής σε διεθνές επίπεδο προέρχονταν από πελάτες που ενδιαφέρονταν να ταξιδέψουν με ιδιωτικό τζετ για πρώτη φορά.

«Αν μη τι άλλο, καταγράφεται μια σταθερά αυξανόμενη εμπιστοσύνη από μέρους των ενδιαφερόμενων να πραγματοποιήσουν ταξίδια προς το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου. Για παράδειγμα, Αμερικανοί δείχνουν έτοιμοι να κάνουν κράτηση άμεσα και να ταξιδέψουν γρήγορα, σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Σε αυτό το σημείο έγκειται ένα από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των ιδιωτικών αεροσκαφών, καθώς μορφοποιούνται με το βάση το πρόγραμμά κάθε πελάτη ξεχωριστά. Επιπροσθέτως, δεν υπάρχει η έννοια της αναμονής, καθώς οι πελάτες μπορούν να ικανοποιηθούν άμεσα», υπογράμμισε ο Richard Thompson, πρόεδρος της Air Charter Service Americas.

Όσο για τους top-5 δημοφιλέστερους προορισμούς βάσει των παγκόσμιων κρατήσεων απαρτίζονταν από ήταν τις ΗΠΑ, την Ισπανία, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία. Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για τους Αμερικανούς ήταν κυρίως εγχώριες προτάσεις, όπως το Σικάγο, το Teterboro στο Νιου Τζέρσεϋ, το Λος Άντζελες, το Σιάτλ και τα Ανατολικά Hamptons στη Νέα Υόρκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας