ΘΕΟΝΗ

Ακολουθώντας την τάση του καταναλωτικού κοινού για προϊόντα υγείας και ευεξίας το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό και τα Fresh Patisserie ενώνουν για 2η χρονιά τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν τις γεύσεις sorbet που κέρδισαν τις προτιμήσεις, τώρα και χωρίς ζάχαρη!

Φέτος προσφέρονται 7 νέες γεύσεις sorbet από 100% φυσικά φρούτα σε κανονική αλλά και sugar free εκδοχή με βάση το πιο βραβευμένο Ελληνικό νερό, το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό, που αναβλύζει φυσικά στα 1.100 μέτρα από την Πηγή Γκούρα, στα Άγραφα, Καρδίτσας. Τα sorbet μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα Fresh Patisserie, αναζητώντας τη συσκευασία με την χαρακτηριστική μπλε σταγόνα του νερού ΘΕΟΝΗ, στις γεύσεις: Mango & Mango χωρίς ζάχαρη, Λεμόνι χωρίς ζάχαρη, Φράουλα & Φράουλα χωρίς ζάχαρη, Καρύδα χωρίς ζάχαρη και Σοκολάτα bitter & Σοκολάτα bitter χωρίς ζάχαρη.  Ακόμη, μπορούν να παρασκευαστούν, κατόπιν παραγγελίας οι γεύσεις Ροδάκινο και Lychee.

Οι δύο εταιρείες σημειώνουν ότι τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα δροσιστικό sorbet με φρουτώδη γεύση και ελάχιστες θερμίδες. Όπως εξηγεί και ο Νεκτάριος Βουρίκης, Executive Chef των Fresh Patisserie, «Η μοναδική σύνθεση που χαρακτηρίζει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ αναδεικνύει τις γλυκές νότες των φίνων υλικών, απογειώνοντας τη γεύση των φρούτων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας