Ο Ελβετικός Εκπαιδευτικός ‘Ομιλος Swiss Education Group διοργανώνει για το 2022 εκδρομές γεύσης και πολιτισμού με τίτλο Chocolate and Culture, για ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Ειδικότερα, τον Ιανουάριο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ο όμιλος έχει επιμεληθεί μια σειρά από μοναδικές ταξιδιωτικές και πρακτικές εμπειρίες μάθησης για οικογένειες και νέους, σε μερικές από τις πιο διάσημες πόλεις, ορόσημα και γαστρονομικές παραδόσεις της Ελβετίας, συμπεριλαμβανομένης της παγκοσμίου φήμης σοκολάτας της.

Οι οικογένειες μπορούν να επιλέξουν εκδρομές διάρκειας έως μίας εβδομάδας για να εξερευνήσουν τις πολιτιστικές παραδόσεις της Ελβετίας και τις πλούσιες δημιουργίες σοκολάτας ή να επικεντρωθούν στις παραδόσεις τυριών και οινοποίησης.

Το χειμερινό πρόγραμμα προσφέρει ξεναγήσεις σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής και πρακτικά εργαστήρια κατάλληλα ενήλικες και παιδιά ηλικίας 8 έως 17 ετών, ενώ το πρόγραμμα του Αυγούστου εστιάζει στα μυστικά των βιομηχανιών τυριού και κρασιού της Ελβετίας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καταλύματα φιλικά προς την οικογένεια, γεύματα, δραστηριότητες και εκδρομές. Η εγγραφή ξεκινά από 5.400 ελβετικά φράγκα (CHF) ή περίπου 5.700 ευρώ την εβδομάδα για έναν ενήλικα και ένα παιδί και 10.800 CHF ή περίπου 11.000 ευρώ την εβδομάδα για μια τετραμελή οικογένεια.

Μεταξύ άλλων, η Swiss Education Group προσφέρει και τα εξής προγράμματα :

Ελβετική Λέσχη Γλωσσών – Αναπτύχθηκε για νέους ηλικίας 10 έως 17 ετών και περιλαμβάνει τρεις συναντήσεις μίας εβδομάδας οι οποίες επικεντρώνονται στη γλωσσική ανάπτυξη στα γαλλικά ή στα γερμανικά, στην προσωπική ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένης της συμβουλευτικής σταδιοδρομίας και της προετοιμασίας για κολέγιο και στην ανάπτυξη νέων γλωσσών, συμπεριλαμβανομένων των Μανδαρινικών.

World of Hospitality – Διάρκειας τριών εβδομάδων, το πρόγραμμα διδάσκει σε νέους ηλικίας 16 έως 20 ετών τα βασικά στοιχεία της αριστείας στην ελβετική φιλοξενία, τον προγραμματισμό εκδηλώσεων, την επιχειρηματικότητα και την ηγεσία.

World of Culinary Arts – Νέοι από 16 έως 20 ετών μαθαίνουν την ευρωπαϊκή κουζίνα, την επιχειρηματικότητα στα τρόφιμα, τις παγκόσμιες γαστρονομικές τάσεις, καθώς και την παρασκευή σοκολάτας.

World of Entrepreneurship and Innovation – Αναπτύχθηκε για μαθητές 16 έως 20 ετών που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν μια επιχείρηση και τους διδάσκει πώς να σχεδιάζουν ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να καινοτομούν και να αναπτύσσουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας