Σχολή Τουρισμού

Το Χρυσό Βραβείο πήρε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στα Greek Hospitality Awards 2019 στην κατηγορία «Best Hotel Education Provider».

Σημειώνεται ότι η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει προπτυχιακά (Bachelors) και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (Masters) σε σύγχρονες ειδικότητες με ζήτηση στην τουριστική αγορά εργασίας και με επαγγελματικές προοπτικές εντός και εκτός Ελλάδας, μέσα από ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων τουριστικών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Επιπλέον, η σχολή είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και παράλληλα το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα που είναι μέλος της Ένωσης Ανώτερων Τουριστικών Σχολών της Ευρώπης (EURHODIP).

Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 στο Athenaeum InterContinental, με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων στη διαγωνιστική διαδικασία, αλλά και παρουσία εξεχουσών προσωπικοτήτων του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας