Συνέδριο Digi.travel Market Focus στην Grecka Panorama 2018

Το συνέδριο Digi.travel Market Focus θα λάβει χώρα την πρώτη μέρα της έκθεσης Grecka Panorama 2018 στις 30 Νοεμβρίου 2018 στο Polonia Palace.

Το Digi.travel Market Focus θα εστιάσει στις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και πως αυτές μπορούν να επιφέρουν έσοδα για τα ξενοδοχεία ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά τη διάρκεια του θα παρουσιαστούν και στοιχεία για την τοπική αγορά με στόχο την καλύτερη κατανόηση του Πολωνού τουρίστα.

Η North Events που διοργανώνει την έκθεση συνεργάζεται με τη Travel Media Applications που διοργανώνει το Συνέδριο Digi.Travel στην Αθήνα, τη Λευκωσία, και τη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης φέρνει το συνέδριο στην Grecka Panorama 2018 έχοντας ένα πολύ σημαντικό στόχο.

Να ενημερώσει τους εκθέτες της αλλά και τους επισκέπτες της για τις τεχνολογικές εξελίξεις και πως αυτές μπορούν να βοηθήσουν τη σύγχρονη επιχείρηση ώστε να αυξήσει τις απευθείας πωλήσεις της, αλλά και την ικανοποίηση του πελάτη της.

Ο κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης, γενικός διευθυντής της North Events, δήλωσε ότι «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μέσω αυτής της συνεργασίας θα ενημερώσουμε τους εκθέτες μας για το πως μπορούν να αξιοποιήσουν καλύτερα την τεχνολογία για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, αλλά και να έχουν ικανοποιημένους τους πελάτες τους. Θεωρώ ότι μια έκθεση μπορεί και πρέπει να προσφέρει, εκτός από επαφές προς τους δυνητικούς πελάτες, και εκπαίδευση και ενημέρωση στους εκθέτες της. Η συνεργασία μας με το Διεθνές Συνέδριο Digi.travel εξασφαλίζει αυτό ακριβώς».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την ίδια μέρα της διεξαγωγής του Digi.travel Market Focus θα γίνουν και Β2Β συναντήσεις με τουριστικά γραφεία από τη Πολωνία, τη Τσεχία, τη Σλοβακία, και την Ουγγαρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας