Η πρώτη αεροπορική εταιρεία στη Μέση Ανατολή που συνεργάζεται με την HBO Max της WarnerMedia, Emirates, επιδιώκει με αυτή τη σύμπραξη να προσφέρει τηλεοπτικό περιεχόμενο ποιότητας αλλά και συνεχούς ροής στους επιβάτες της.

Επί του παρόντος, η HBO Max λειτουργεί μόνο στις ΗΠΑ και τη Λατινική Αμερική, ωστόσο από τις 26 Οκτωβρίου ξεκινά και στην Ευρώπη, ενώ θα είναι διαθέσιμη στην Emirates από την 1η Νοεμβρίου.

Με αυτήν την τελευταία συνεργασία, οι επιβάτες της Emirates θα μπορούν σε κάθε πτήση, ανεξαρτήτως προορισμού, να παρακολουθούν αποκλειστικές επιτυχίες της HBO Max στις προσωπικές τους οθόνες, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών Friends: The Reunion, που εμφανίζεται για πρώτη φορά σε αεροπορική εταιρεία, καθώς και τα βραβευμένα με Emmy Mare of Easttown, A Black Lady Sketch Show και Wahl Street.

Αρχικά, η Emirates και η HBO Max θα προσφέρουν πάνω από 160 ώρες περιεχομένου 31 τηλεοπτικών εκπομπών, εμπλουτίζοντας σταδιακά το περιεχόμενό τους.

Οι πελάτες της Emirates μπορούν να περιηγηθούν στο πιο πρόσφατο περιεχόμενο της HBO Max, ενώ εκείνοι που προτιμούν να προγραμματίζουν τις επιλογές ψυχαγωγίας τους εκ των προτέρων, μπορούν να περιηγηθούν σε όλο το περιεχόμενο ICE στον ιστότοπο της Emirates και να δημιουργήσουν μια εξατομικευμένη λίστα αναπαραγωγής στην εφαρμογή Emirates, η οποία μπορεί να συγχρονιστεί με το σύστημα ICE για να ξεκινήσει αμέσως η ταινία ή η εκπομπή, κατά την επιβίβασή τους στο αεροσκάφος.

Σημειώνεται ότι οι περισσότερες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές προσφέρονται με υπότιτλους και επιλογές υπότιτλων, καθιστώντας το περιεχόμενο προσβάσιμο σε ένα ακόμη ευρύτερο κοινό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας